Slika je simbolična.
Društvo UP-ornik bo septembra, pred začetkom študijskega leta, pripravilo dobrodelno zabavo, poimenovano Ritem ljubezni.

S prodanimi vstopnicami za Ritem ljubezni bo društvo UP-ornik, pomagalo ljudem na robu obupa. Boste tudi vi uživali na Štuku?

Društvo UP-ornik, ki že več kot sedem let pomaga najbolj ranljivim skupinam prebivalstva v širši podravski regiji, je napovedalo, da v soboto, 30. septembra 2023, ob 21. uri, pripravlja dobrodelno zabavo Ritem ljubezni, ki bo potekala v Štuku - ta lahko sprejme kar tisoč obiskovalcev, željnih dobre glasbe in zabave.

Zbrana sredstva od prodaje vstopnic bo društvo namenilo za pomoč ljudem, ki živijo na robu naše družbe.

Vstopnice za dober namen, ne bo manjkalo znanih imen

UP-ornik je tudi navedel, da bodo vstopnice v prodaji od prihodnjega ponedeljka, 12. junija naprej. Cena vstopnice je deset evrov, zbran denar od prodanih vstopnic bodo namenili za pomoč ljudem.

Vstopnice boste lahko kupili na njihovi kampanjski spletni strani, v pisarni društva, na Štuku in na različnih dogodkih, stojnicah. Pravočasno si zagotovite svojo! Društvo se je ob tem tudi že zahvalilo podpornikom dogodka: Štuku, podjetju z največ kemije Mikro+Polo in znanemu mariborskemu fotografu Marku Pigacu.

Noč bo otvoril didžej

V glasbene ritme ljubezni nas bo popeljal eden najbolj vročih didžejev pri nas. To je DJ Dey, ki nas bo skozi celo noč razvajal z vrhunsko glasbo. Pri UP-orniku so poskrbeli tudi za tri nastope v živo. V živo bodo nastopili Petra Ceglar, skupina Skater in Tadej Vesenjak. Predstavitve nastopajočih si lahko ogledate na www.ritem.ljubezni.up-ornik.com.

V društvu so s tem zagotovili obilo vrhunske glasbe in dobro zabavo z dobrodelno noto.

Dogodek je namenjen dijakom, študentom in ljubiteljem dobre glasbe

UP-orniki na dogodek vabijo ljudi vseh generacij. Obljubljajo noč, ki bo obiskovalcem za vedno ostala v spominu.

Pomembno opozorilo, ki ga je društvo dodalo, je tudi, da »osebam, mlajšim od 16 leta starosti, vstop ni dovoljen. Vstop mogoč le z veljavnim osebnim dokumentom (dijaške izkaznice ne veljajo).«

Starejše novice