Slika je simbolična (vir: Facebook, Klub KMŠ Maribor).
Mnogo Mariborčanov že dolgo časa negoduje, da se v Mariboru ob večerih nič ne dogaja in da nam za pomanjkanje zabave manjka še kak klub. Tega bo kaj kmalu konec, saj se v mestu že kaj kmalu odpira novi nočni klub.

Ni ga Mariborčana ali študenta, ki ne bi poznal KMŠ-ja. Nekdanji Klub mariborskih študentov, ki se nahaja na Lentu, natančneje na Pristaniški ulici pri osrednji mariborski tržnici, je v svojih dobrih dneh gostil številne študentske zabave, pa tudi različna študentska srečanja, predavanja in okrogle mize.

Klub KMŠ bo Club LUX

Klub KMŠ se je v marcu 2020 z odredbo ministrstva za zdravje zaradi epidemije koronavirusa zaprl, vendar je znova s polno paro začel delovati oktobra 2021.

Tako je vse do konca prejšnjega leta gostil številne zabave, nato pa so ob koncu leta iz kluba presenetljivo sporočili, da se ta zapira.

Nato pa so nekaj dni nazaj na družbenem omrežju Facebook presenetili s spremembo profilne fotografije, na kateri pa je logotip Kluba KMŠ spremenil v napis Club LUX.

Ker nas je zanimalo, ali se torej v Mariboru, v prostorih nekdanjega Kluba KMŠ odpira novi nočni klub, smo poprosili za odziv.

Tako smo dobili potrditev, da lahko Mariborčani že kmalu pričakujejo novo popestritev v mestu.

»Res je, na lokaciji nekdanjega KMŠ-ja se odpira nov Club LUX. Datum otvoritve in več informacij bo objavljenih jutri na naših socialnih omrežjih,« so potrdili za Mariborinfo.

Komentarji (3)

ah (ni preverjeno)

A noter bo pa spet cigule migule muzika?

Danvidz (ni preverjeno)

Spet se bodo lahko zadetki drogirali.
Čujte,od kje študetekom in mladini denar ,ko pa jamrajo kako drago jedo in jokajo ter stokajo'a za pir za štiri evre in travo pa imajo?

Urban Ruralen (ni preverjeno)

Danes je že vsaka gostilna LUX, polovico so jih že zaprli, ostale pa še bodo.

Starejše novice