Vir: Posnetek zaslona
Dobro leto po smrti legende hrvaške glasbe Akija Rahimovskega je hrvaška zasedba Parni valjak sporočila, da je izbrala novega pevca. Prav tako so izdali novo pesem in videospot.

Po večmesečnem ugibanju in pričakovanju skupina Parni valjak predstavlja novo avtorsko pesem in sporoča: »Gremo naprej.«

Dobro leto po smrti Akija Rahimovskega je skupina tudi uradno predstavila novega pevca. To je postal 31-letni Igor Drvenkar.

Pevca je hrvaška javnost spoznala kot tekmovalca v šovu A strana Pel je v različnih zasedbah, preizkusil pa se je tudi v več muzikalih.

»Dileme smo premagali, gremo naprej, saj brez igranja nimamo smisla. Aki bo vedno prisoten v našem duhu, v Igorju pa smo prepoznali odličnega človeka, s katerim se podajamo v novo avanturo,« so na Facebooku zapisali člani skupine. 

Ob tem je premiero doživela tudi pesem 'Moja glava, moja pravila', v kateri lahko prvič prisluhnemo novemu pevcu. 

Spomnimo. Nekdanji pevec skupine Rahimovski je umrl januarja lani v 67. letu starosti v novomeški bolnišnici.

Kot najstnik je bil član več zasedb, med katerimi so bile tudi Grupa Vakuum, Krvna braća in Grupa Torr, s katerimi je leta 1975 nastopil na Zagrebškem festivalu. 

Leta 1975 pa je spoznal kitarista in skladatelja Huseina Hasanefendića - Husa in Jurico Pađena. Istega leta so v sodelovanju z menedžerjem Vladimirjem Mihaljekom Miho ustanovili prvo zasedbo Parnega valjaka.

Komentarji (1)

Surfeiter (ni preverjeno)

"Parni valjak neka melje da ispuni naše želje ... " crno beli svet ...

Starejše novice