Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 24. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Trenutni tranzit Venere poveča vašo privlačnost, zlasti glede vaših komunikacijskih sposobnosti ali pripravljenosti, da se odprete in delite svoje misli, dragi oven. Ker bo danes in jutri v igri tranzit Venera-Pluton, bi se lahko prisrčno in zadovoljivo pogovarjali, vendar lahko tudi neverbalna komunikacija močno vpliva.

Nastavitve skupine prav tako povečajo vašo privlačnost, morda ko vas prijatelji predstavijo novim prijateljem ali prek pozitivnega govora. Morda se boste zavezali prijatelju, skupini ali skupnemu cilju ali pa boste posebno pozornost namenili posebnemu iskanju sreče z uspehom zdaj. Udobna stopnja intenzivnosti vaših interakcij je lahko v središču pozornosti.

Ugotovili boste, da ne le uživate v družbi, ampak se tudi počutite cenjeni zaradi edinstvenih stvari, ki jih prinašate skupini. Dan je lahko še posebej močan za navdih in ideje, ki vas motivirajo. Lahko je pravi čas za razmislek o novih pristopih ali za odpiranje zadeve, ki je bila prej breme ali uganka. Spretnosti reševanja problemov so na lepem vrhuncu.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Vplivi danes spodbujajo prijetno ravnovesje med zabavo in delom, dragi bik, čeprav ste nagnjeni k temu, da ste nekoliko bolj resni kot običajno. Trigon Venera-Pluton, ki velja danes in jutri, je močan za praktične zadeve, nakupe, kariero, posel, ugled in izboljšane ideje ali načrte.

Drugi vas bodo morda prepoznali po vašem delu, morda boste prejeli koristne ali pozitivne povratne informacije ali pa boste uživali, ko svojo energijo osredotočate na projekte z dolgoročnimi koristmi. Novi vpogledi v denar, status ali osebne stvari lahko močno vplivajo, kar vodi do boljših občutkov ali odločitev.

Vaše interakcije z drugimi so ponavadi intenzivne, a produktivne. Kljub temu ste lahko še posebej osredotočeni na varnost in raje krepite tisto, kar že imate. Morda boste odkrili vir ali informacijo, ki vam bo zelo koristila.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Lahko vam uspe, če si danes bolj poglobljeno ogledate zadeve, dragi dvojčki. Vlaganje, raziskovanje, preiskovanje, recikliranje ali predelava tega, kar že imate, se lahko izplača, saj je Venera, ki je trenutno v vašem znamenju, v harmoniji s Plutonom.

Vaša potrpežljivost in vpogled prinašata pozitivne vibracije in pozornost. Odnosi se izboljšajo. Ta tranzit, ki vpliva na danes in jutri, je odličen vpliv na osebno privlačnost in rast skozi vaše odnose in izkušnje. To je lahko čas za zdravljenje in pozitivno okrepitev. Morda boste pridobili močnejši občutek za svoje prioritete ter stvari in ljudi, ki jih najbolj cenite.

Je odličen vpliv na povezovanje z deljenjem vaših vizij in idealov. Vaša sporočila ali novice, ki jih slišite, lahko vodijo do spodbudnih priložnosti. V svoje življenje zlahka pritegnete koga in kar želite.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Današnji tranziti vam omogočajo, da se osredotočite na nekaj ali nekoga, ki je za vas poseben, dragi rak. Ljubezen je bogata in zapletena. Atrakcije so kompleksne. Čas je, da stopite v stik s svojim notranjim svetom in posledično izkoristite.

Skrivna ljubezen ali zakopana čustva se razkrijejo ali pa bi lahko odkrili prej skrite ali zaupne informacije. Tranzit Venera-Pluton, ki vpliva na današnji in jutrišnji dan, je močan za osredotočenost in koncentracijo.

S tem vidikom postanejo bolj očitne vaše prioritete in kaj ali koga cenite. Medtem ko je večino časa zaradi življenjskih motenj lahko težko priti v stik s svojimi resničnimi, globokimi željami, je danes ključnega pomena za povezovanje s svojimi najbolj notranjimi željami in potrebami.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Bolj pogumen si pri iskanju ljudi, ki jih danes in jutri najbolj ceniš, dragi lev. Harmonična povezava med Venero in Plutonom lahko kaže na prijeten dvig medsebojnega spoštovanja, razumevanja in notranjega poguma.

Čas je, da sprejmete potrebo po globljem stiku s svojimi globljimi občutki in pridobite močnejši občutek, kaj cenite pri sebi in drugih. Ko ste raztreseni, je lahko težko razločiti med vašo skrbjo za to, kar potrebujejo drugi, in vašimi globokimi željami in potrebami, toda zdaj je odličen čas, da to presežete.

Pojavijo se pozitivne priložnosti za občutek tesnejše povezanosti s skupino ali prijateljem, del tega pa je sprejemanje in razumevanje globljih občutkov in potreb. Izmenjave so lahko navdihujoče. Lahko ste navdušeni nad delitvijo informacij, ki nekomu pomagajo ali ga podpirajo.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnji tranziti so močni za vaše praktične zadeve, draga devica, in za doseganje vaših skrivnih ambicij. Ker se Venera na vrhu vaše karte giblje v harmoniji s Plutonom v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju, je to lahko čas napredka ali priznanja vaših prizadevanj za doseganje vaših ciljev.

Kar zadeva storitve ali podporo, ki jo nudite, ali delo, ki ga opravljate, je zdaj v ospredju tema vrednosti – skozi dogodke tega tedna lahko vidite, ali vas drugi cenijo. Zdaj ste najboljši, če imate radi to, kar počnete, ali če sporočate svojo strast do svojega dela. Bolj ste nagnjeni k temu, da se izpostavite in svojo energijo vlijete v stvari, ki jih imate radi danes in jutri.

Nadrejeni ali javnost ceni vaš trud. To je odličen čas za krepitev, razvoj in popravljanje odnosov z višjimi in poslovnimi partnerji. Pomembno je, da se povezujete s svojimi potrebami in željami glede dela, zdravstvenih rutin, navad in ciljev življenjske poti.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Današnji tranziti vam omogočajo, da lažje vidite, kaj je dolgoročno privlačno in koristno v vašem življenju, draga tehtnica. Odnosi in občutki so bolj prijetno intenzivni kot sicer. Lahko občutite resnično lakoto po ustvarjalnih ali romantičnih izkušnjah, ki se vas globoko dotaknejo in navdihnejo.

Tranziti vas osvobodijo, da naredite nekaj drugačnega, kreativno gledano, in da se na novo odkrijete tako, da bolj samozavestno izražate svojo ljubezen in navdušenje. Obeta se lahko finančna spodbuda ali posebno darilo.

Romantične možnosti so z vami in lahko vključujejo osebo z zelo drugačnim ozadjem kot vi ali dolgo izgubljenega prijatelja. Vaše besede modrosti ali podpore so lahko še posebej cenjene, pogovor o kočljivi zadevi pa je lahko lažji kot običajno.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Tranziti danes in jutri spodbujajo stik z vašimi globljimi ambicijami in prioritetami, dragi škorpijon. Dobite močnejši občutek, kaj je za vas resnično pomembno, kar vam pomaga pri sprejemanju odločitev.

Če morate okrepiti odnos, je to dober dan za to. Lahko se pojavi priložnost, da privabite ljudi, ki vam pomagajo rasti. Danes so privlačnosti močne in globoke. To je tudi dober čas za popravilo, gradnjo ali krepitev povezave, krepitev močnih zavezništev ali zagotovitev posojila ali druge podpore.

Intimno razmerje lahko zdaj uspeva ali pa se vaš odnos do sebe izboljša, ko priznate in sprejmete nekaj svojih globljih občutkov. Odličen čas za raziskovanje, urejanje ali kako drugače pregledovanje poslovnih, zdravstvenih, domačih in finančnih zadev.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Današnja Luna v strelcu izpostavlja vaše najboljše lastnosti, dragi strelec, čeprav vas tudi nagiba k nekoliko impulzivnosti. Včerajšnja polna luna v vašem znamenju je morda prinesla pomembna razkritja ali občutke.

Kljub temu aspekti Venere in Plutona danes močno vplivajo, na drugi ravni pa se začenjate počutiti močnejše, potrpežljivejše in nadzorovati svoje življenje. Izžarevate pozitivno energijo, za katero se zdi, da k sebi pritegne prave ljudi, vire ali situacije.

Zadeve v odnosih so lahko izjemno dobre. Ljudje vas privlačijo in morda boste bolje razumeli pomembno osebo v svojem življenju. Pogajanja so lahko močna in vam lahko zelo uspevajo. Lahko se pojavijo dobre priložnosti za učenje in lahko se navdušite nad svojimi idejami. Zdaj imate koristi od povratnih informacij.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Z Venero v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju več tednov, dragi kozorog, uživate v lažji in udobnejši energiji pri svojih dnevnih zadevah. Danes in jutri se pripravljate na spremembe in rast z njimi in skozi njih.

Drugim se zdite prepričljivi in ​​vredni zaupanja. Zahvaljujoč tranzitu Venera-Pluton imate pravi občutek, kaj dolgoročno deluje in vam koristi tako finančno kot osebno. Čudovit čas je, da prepoznate, kaj najbolj cenite ali kaj vam prinaša največ veselja.

Uživate v podpori drugim, kar lahko vodi do nagrad. Imate razlog za domnevo, da se praktična zadeva rešuje ali izboljšuje. Kljub temu vas današnja Luna v vašem sektorju zasebnosti še naprej opominja na potrebo po polnjenju in obnovitvi.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Ustvarjalno izražanje lahko danes pritegne pozitivne odzive, dragi vodnar. V središču so lahko nove možnosti za izražanje sebe in za zabavo. Pluton v vašem znamenju naj bi se uskladil z Venero v vašem sektorju ustvarjalnosti in romantike, vaš magnetizem pa je močan in naraven.

To je lahko čas zdravljenja in pozitivnih interakcij z ljudmi, ki hranijo vaše dobro razpoloženje in občutek učinkovitosti. Morda boste naredili načrte, ki vam bodo pomagali razširiti vaš ustvarjalni doseg ali razširiti vaša obzorja.

Dobre ideje se vam zdaj najraje porodijo. Morda tudi iščete (in najdete) več znanja o neki temi ali z veseljem krepite svoje sposobnosti. Današnje energije so ugodne za doseganje ali za vrnitev v projekte, ki jih imate radi. Povezave, vzpostavljene zdaj, tudi na mentalni ravni, so lahko zelo koristne.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Obstajajo lahko dobre priložnosti za razširitev, krepitev in krepitev družinskih odnosov, drage ribe, ali pa iščete mir sami s seboj glede neke zadeve. V tem procesu so lahko intenzivna čustva, ki pa bodo verjetno privedla do rasti, kar je na koncu zelo zadovoljivo.

Velika je verjetnost, da boste nekoč našli nekaj izgubljenega ali odkrili pomemben vir. Ključ do uspeha pri trenutnih tranzitih je priznavanje in sprejemanje vaših globljih občutkov in navezanosti.

Predelati nekaj je lahko bolj prijetno kot začeti na novo danes in jutri z Venero in Plutonom v harmoniji. Morda boste zadevo iz preteklosti videli v novi, bolj prizanesljivi ali pozitivni luči. Namesto tega je to lahko čas, da se z nekom dobro razumete. Delitev bremena je lahko sladka sprostitev.

Starejše novice