Utrinki s »poroke leta«, kot so jo označili mediji.

Saša Lendero in Miha Hercog sta po več kot dvajsetih letih zveze dahnila usodni »da«, potem ko sta se na presenečenje slovenske javnosti zaročila kar v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, v kateri sta oba nastopala kot tekmovalca, a v različnih ekipah.

Ganjiva zaroka je orosila marsikatero oko gledalcev pred televizijskimi ekrani, sama poroka, ki se je odvijala 19. junija na Gorenjskem, pa je bila precej skrita očem radovedne javnosti.

Priči sta bili Sašina najboljša prijateljica Sabina in Mihijev najboljši prijatelj Tadej. Med povabljenimi je bilo kar nekaj znanih obrazov: skoraj celotna ekipa oddaje Kdo si ti? Zvezde pod masko Milan Gačanovič Gačo, Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj, Mimi Inhof, producentki Melinda Rebrek in Maruša Penzeš ter programski direktor Planet TV Gorazd Slak.

Manjkali niso niti prijatelji iz glasbenih krogov Jože Potrebuješ, Špela Grošelj, Domen Kumer, Damjan Murko, Rusko Richie s partnerko Stančko Šukalo, Tomaž Mihelič Marlenna in Emperatrizz iz zasedbe Sestre.

Za otvoritveni ples sta si izbrala romantično Perfect Eda Sheerana.

Sproščeno rajanje se je zavleklo do zgodnjih jutranjih ur, med katerim je Saša tudi skočila na oder in prisotnim zapela nekaj svojih uspešnic.

In ja, tudi Miha je izpolnil obljubo in vzel Sašin priimek, tako da je zdaj uradno Miha Hercog Lendero. 

Foto: Dejan Nikolič, Facebook, Instagram

Komentarji (4)

PuklastiVanč (ni preverjeno)

Dajte jih ornk pogledat ... sami grdi ljudje ...

Bride (ni preverjeno)

Cez eno leto bo pa sledila locitev tako kot je ponavadi.

SLO (ni preverjeno)

Čestitke in srečno v zakonskem jarmu.

Goodhelp

Dober dan vsem, moje ime je Gisela iz Nemčije. Rada bi se zahvalila velikemu dr. Okpa, da mi je pomagal in obnovil moj pokvarjen zakon, nikoli nisem verjela, da bi lahko spet dobila moža, potem ko sva se ločila že 2 leti in sem bila poskušal sem na vse načine, da bi ga dobil nazaj, kar mi je velikokrat spodletelo in sem se odločil, da ne bom več poskusil, vendar šele, dokler nisem naletel, kako je ta veliki Človek po imenu Dr Okpa nekomu obnovil razpadli zakon, ki je trajal 7 let, in bil sem presenečen, ker je bil moj komaj 2 leti . Morala sem mu torej poskusiti, če mi lahko tudi pomaga, kar je storil s svojimi močmi, in če na kratko povem, zdaj imam moža doma in živiva srečno skupaj kot še nikoli. Dr. Okpa želim ceniti in priporočati vsem, ki potrebujejo pomoč na katerem koli področju svojega zakonskega ali partnerskega življenja, in zagotavljam vam, da bo dr. Okpa obnovil in prinesel enotnost v vaš pokvarjen dom. Lahko ga kontaktirate po e-pošti: [email protected] ali pokličete na +27653527813.

Najlepša hvala, dr Okpa.

Starejše novice