Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 20. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Sonce danes zapusti vaš sektor virov in se premakne v vaš sektor komunikacije, učenja in opravkov, dragi oven. Ta obisk traja do 20. junija in prinaša naporen tempo življenja, možnost pridobivanja različnih informacij in več stikov z drugimi.

To je dinamično, svetlo in povezano območje vaše sončne karte in Sonce tukaj daje v ospredje komunikacijo, učenje, deljenje, povezovanje in izstopanje. Na te stvari ste bolj ponosni, zato bo izboljšanje vašega vsakdanjega življenja, komunikacije in občutkov povezanosti veliko pripomoglo k večji sreči in občutku izpolnjenosti v prihajajočem mesecu.

Čeprav je življenje trenutno lahko stresno, je to tudi čas, poln razburljivih priložnosti za rast in učenje, privlačen pogovor in morda povezovanje z nekom posebnim.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Sonce danes zaključuje svoj letni, enomesečni prehod vašega znamenja, dragi bik, in zdaj začenja svojo turnejo po vašem sektorju virov. Ta novi cikel je prizemljitveni in traja do 20. junija. Prestavljate prestave in vaš fokus se obrača na vprašanja varnosti in udobja.

Medtem ko ste v zadnjih tednih morda polnili z idejami in sledili ustvarjalni iskrici, ste zdaj bolj ponosni na to, kar lahko ustvarite, zgradite in ustvarite. To je odličen čas, da določite svoje prioritete in se nato osredotočite na njihovo uresničevanje. Poskrbeti za svoje finančne zadeve je zelo primerno v tem letnem času.

Morda se odločite, da boste poskrbeli za svoje dragocene osebne stvari, bančni račun in celo svojo samozavest! Iskali boste načine, kako se prizemljiti in se počutiti bolj varne in povezane s svetom petih čutov. Prav tako je odličen čas za raziskovanje ali razvoj naravnega talenta ali posebnega projekta.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Sonce danes začenja enomesečni prehod vašega znamenja, dragi dvojčki. Ta sončni cikel, ki traja do 20. junija, poudarja vas, vaše osebne potrebe, osebnost, načrte in odnos do srečanja in pozdravljanja sveta.

Drugi ponavadi sledijo vašemu vodstvu ali pa se umaknejo s poti in vam dovolijo, da naredite svoje! Nastavite pozitiven ton za rojstnodnevni mesec, ki je pred vami. Z večjo pozornostjo boste našli več motivacije za izboljšanje svoje podobe in obnašanja, tako da boste v svoje življenje lažje pritegnili tisto, kar resnično želite in potrebujete.

Zdaj s Soncem v vašem znamenju ponovno prevzemate pobudo. Vaša osebnost sije in izžarevate več moči. Sonce osvetljuje tudi vaše osebne potrebe in načrte v prihodnjih tednih. Zdrava osredotočenost vase je zdaj primerna in drugi vas opazijo bolj kot običajno.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Sonce gre danes v vašo solarno dvanajsto hišo, dragi rak, in usmerja vašo pozornost na vaš zasebni, notranji svet do 20. junija. Prihodnji mesec lahko vključuje več časa, namenjenega sproščujočim, meditativnim dejavnostim. To je letni, enomesečni cikel, posebej primeren za razmišljanje, počitek in spomine.

Razmislite o tem, da zbirate moči za bolj zaposlene čase, ki prihajajo, hkrati pa razmišljate o nedavnih dogodkih in opuščate stališča in situacije, ki so tekle po naravni poti. Kot zadnji mesec sončnega cikla so tedni pred nami odlični za zaključek.

Dodaten počitek bo pomagal uravnotežiti stvari. Izkoristite ta čas za razbremenitev, če je mogoče. Upoštevajte, da na splošno ni najboljši čas, da bi pospešili sebe ali svoje načrte. Vendar je povezovanje s svojo bolj duhovno stranjo lahko vredno.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Sonce danes začne enomesečni tranzit vaše solarne enajste hiše, dragi lev, s čimer zažene cikel za povezovanje z drugimi ali vaše cilje glede sreče. Ta cikel vas lahko napolni z novimi idejami in sanjami za prihodnost. To je obdobje za sejenje semen v obliki idej, sanj in upov.

Morda boste med tem ciklom, ki traja do 20. junija, pogosto razmišljali o timskem igranju, saj boste imeli največ koristi, ko boste prepoznali svojo potrebo po drugih. Vaše družabno življenje se lahko razživi v naslednjih tednih.

Čas je za osredotočanje na načrte, projekte in sanje, katerih cilj je zadovoljstvo in izpolnitev. Kasneje danes se Luna za nekaj dni premakne v vaš domači sektor in za zdaj ste nagnjeni k temu, da boste želeli igrati na varnem.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

V zadnjih tednih je prišlo do večjega poudarka na učenju, raziskovanju in doživljanju življenja, draga devica. Vendar pa se Sonce danes premakne na vrh vaše sončne karte in vašo pozornost usmerja k bolj materialnim ali ambicioznim zadevam. Med tem tranzitom do 20. junija ste bolj opazni in bolj ponosni na to, kar počnete, kar spodbuja vašo motivacijo za uspeh.

V prihajajočem mesecu bo lahko veliko pozornosti posvečeno vašim dosežkom, uspešnosti, sposobnosti prevzemanja vodstva in odgovornosti. To je odličen čas, da prepoznate svoje prioritete ali potrebo po večji strukturi v svojem življenju. To je lahko tudi obdobje, ko vas drugi bolj verjetno prepoznajo po vašem trudu.

Več pozornosti namenjate svojemu poklicnemu ali družbenemu položaju in sposobnosti izpolnjevanja obveznosti. Dobro opravljanje tega dela življenja bo bolj zadovoljujoče kot običajno. V tem letnem času pričakujte višje zahteve do vas, tako osebno kot poslovno.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Sonce začne svoj tranzit sektorja višje misli in duha, draga tehtnica, in do 20. junija postane iskanje izkušenj, ki presegajo običajne, večja prioriteta v vašem življenju. Ta cikel postavlja v ospredje vaše potrebe po življenjskih izkušnjah, učenju, deljenju in razburjenju.

Morda boste iskali načine, kako razširiti svoj um skozi avanturo, druženje in debato. Vse, kar poveča vaše razumevanje sveta okoli vas, je zdaj zelo privlačno, ta tema pa bo v prihodnjih tednih še večja. Čas je, da se dvignete nad svoje običajne rutine, tudi v majhnih pogledih, da boste lahko bolje upoštevali širšo sliko.

Imate več poguma, da sledite svojim sanjam. To je lahko čas, da osvežite svoje ideale in prepričanja. Luna še naprej obiskuje vaše znamenje in dodaja čustveno barvo dnevu, toda pozneje danes se Luna premakne v vašo sončno drugo hišo in namestitev v njej postane za nekaj dni bolj privlačna.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Sonce se danes premakne v vaš intimni sektor na enomesečni obisk, dragi škorpijon. Do 20. junija boste posebno pozornost namenjali bolj globljim in intimnim zadevam in radi boste kopali poglobljeno, namesto da bi brskali po površini.

Vaše zasebno življenje dobiva večji pomen in opažate manj očitne elemente okoliščin in ljudi okoli sebe. Seveda so te teme prav v vaši ulici! V prihajajočem mesecu boste odkrili nove stvari glede vaše osebne psihologije, odnosov in globljih interesov.

Morda bo močan poudarek na skupnem denarju ali virih. Vsekakor sta vaše razpoloženje in dogajanje v tem letnem času bolj intenzivna. To je močno obdobje za opazovanje, strategijo in vpogled. 

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Zapustite cikel, v katerem so delo in rutine morda prevladovali v vaši pozornosti, dragi strelec, in vstopite v obdobje močnejše osredotočenosti na družbene ali partnerske zadeve. S povratno informacijo pridobiš bolj celosten pogled nase in na svoje življenje. Na stvari gledate z dveh strani in se bolj zavedate neravnovesij.

Idealno bi bilo, da bi radi naredili spremembe, da bi ponovno vzpostavili red v svojem življenju. Čas je za prilagoditve in kompromise, ko dosežete boljše življenjsko ravnovesje. Sonce začne svoj tranzit vašega partnerskega sektorja in vse do 20. junija bodo odnosi v vašem življenju dobili večji pomen.

Čeprav to morda ni najbolj dinamičen čas v letu, vaša povečana sposobnost pogajanj in sklepanja kompromisov krepi vaše družabno življenje. Vaša večja pozornost se obrne na partnerstva, pogajanja in samoizražanje skozi vaše odnose. Zaenkrat vaša pot do izpolnitve vključuje spoštovanje vaših odnosov.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Sonce danes začne obiskovati vaš sektor delovnih in zdravstvenih rutin, dragi kozorog, kjer bo vplivalo do 20. junija. Ta tranzit prebuja potrebo po bolj organiziranem, produktivnem in bolj zdravem življenjskem slogu.

Še posebej ste ponosni na svoje delo in v mesecu, ki je pred vami, boste bolj pozorni na svoje zdravje in dobro počutje. Čeprav je v tem obdobju lahko nekaj nadležnega dela, je na splošno dober čas, da poiščete več smisla v svojih dnevnih zadevah ali nadoknadite pomembne zadeve.

Ker ste še posebej pozorni na podrobnosti, lahko veliko pridobite s tem, kar vidite in odkrijete. Čeprav ni najboljši čas za priznanje ali svetovni uspeh, so tedni, ki so pred nami, aktivni za samorazvoj in polaganje temeljev za prihodnji uspeh. Lahko ste izjemno zaposleni, da svoje življenje uredite bolje.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Z novim sončnim tranzitom, ki se začenja danes, dragi vodnar, je velik poudarek na užitku in kreativnem samoizražanju. Do 20. junija vas lahko ustvarjalno in čustveno navdihne. Morda boste več pozornosti namenili osebnim hobijem ali rekreaciji in zabavi.

Z vami je močnejša želja po ustvarjanju, uporabi talentov, drugim pokazati, kaj zmorete, doživeti in uživati ​​v romantiki ter ceniti življenjske užitke. Danes doživljate premik od močne osredotočenosti na osebno in domače življenje k bolj ustvarjalnim in zabavnim zabavam.

Ta tranzit je podporen, koristen in večinoma osrečujoč vpliv. Čas je, da zasijete s svojo ustvarjalnostjo, toplino in družabnostjo. Čeprav je to igriva tema, vas lahko premik Lune na vrh vaše sončne karte pozneje danes spomni na vaše odgovornosti in praktične cilje.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Sonce se danes premakne v vašo solarno četrto hišo, drage ribi, kjer bo vplivalo do 20. junija. Napeto obdobje se umakne potrebi po več miru, udobja, tišine in domačnosti. Prihodnji tedni so pomembni za ponovno povezovanje s svojimi koreninami, krepitev notranjega zaupanja in prevzem nadzora nad družinskim življenjem.

Ta sončni cikel spodbuja močnejšo osredotočenost na domači svet. Izboljšanje vašega doma ter občutkov varnosti, varnosti in udobja je lahko v središču pozornosti. Družina in ljubljeni vas lahko motivirajo za uspeh, gradnjo in organizacijo. To je naravni čas, da se zasidrate na psihološki ravni in poiščete svojo ozemljitev.

Sprejmite to obdobje kot priložnost, da okrepite svoje temelje in ustvarite občutek varnosti in udobja v svojem življenju. Družina in vaši ljubljeni bodo imeli pomembno vlogo pri motivaciji za uspeh, gradnjo in organizacijo.

Starejše novice