Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 18. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Morda se boste danes odločili za vznemirljiv ali nenavaden nakup ali si privoščili nekaj nekonvencionalnega, dragi oven. Lahko bi odkrili na finančnem področju ali naredili fantastično najdbo, čeprav je impulzivno zapravljanje lahko problematično. Povezave z drugimi vas lahko navdihnejo v vašem ustvarjalnem ali poslovnem življenju.

Z današnjimi uskladitvami lahko začutite svežo motivacijo, da se lotite stvari, zlasti povezanih z vašimi stvarmi, denarnim stanjem in viri. To je pravi čas, da ocenite, kje ste v poslovnem podvigu ali s svojimi financami in imetjem.

Lahko bi odkrili vir ali talent, ki je bil v mirovanju ali ostal neopažen. Bodite radodarni in visoko misleči za najboljše rezultate zdaj, saj vam ti pomagajo pritegniti uspeh prav zdaj. Zdaj ste bolj samozavestni glede izražanja svojih želja, kar pomaga pritegniti prave stvari.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Ne boste tolerirali omejitev in omejitev, a kljub temu, da ste uporniški ali kljubovalni, kot se morda počutite danes, dragi Bik, te lastnosti izražate na prijeten način. Planetarne poravnave v vašem znamenju vas danes motivirajo, da izboljšate svoje življenje.

Čas je, da izkoristite svoje priložnosti tako, da bolj zaupate vase in v svoje sposobnosti. Osebni vpliv in upanje naraščata. Vi seveda prevzamete vodstvo in ste pripravljeni izkoristiti pobudo za rast nečesa, pa naj bo to odnos, projekt ali posel.

Počutite se precej bolj optimistično in lahko zlahka pridobite druge za podvige, o katerih razmišljate. Ideje za prihodnje projekte so lahko zlate, zato bodite pozorni! Vaš podjetni duh je v polni moči. Prizadevajte si uživati ​​v dobrih vibracijah in vizijah prihodnosti.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Planetarne poravnave danes prebudijo vaše notranje oko ali vaše globlje občutke o zadevi, dragi Dvojčki. Morda boste uživali v naključju, ki vas pripelje do čudovitih spominov ali nepričakovanih občutkov. Morda obstaja zasebna privlačnost ali pa vas navdihuje in motivira skupna skrivnost ali poseben trenutek.

Verjetno boste mešali lonec in rezultati so lahko fascinantni. Prav tako ste polni vere in upanja. Ideje in načrti se lahko združijo in morda oživljate star projekt ali idejo ter jo vračate v življenje. Z vami je dobra energija za razumevanje in prebolevanje preteklih bolečin.

Razodetje, opolnomočujoča misel ali spomin lahko privrejo globoko v notranjost, kar vam lahko resnično dvigne samozavest, ali pa pride do dogodka, ki vas podobno spodbudi. Sprejemanje minljivosti in opuščanje sta danes lahko bistvena procesa. To je dan, ko želite izboljšati svoje življenje.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Lahko bi se počutili srečno ločene od zadeve, ki vas je nekoč obremenjevala, dragi rak. Bodite prepričani, da vsaj malo prekinete rutino, da kar najbolje izkoristite dan. Danes vaš šarm narašča, tranziti pa krepijo zdravilno energijo in pozitivno okrepitev.

Vaša potrpežljivost zdaj prinaša pozitivne vibracije in pozornost. Lahko se pojavijo priložnosti za dosego vaših ciljev ali izboljšanje življenja prek prijateljev, skupin, zavezništev in omrežij. Razmislite o postavljanju novih ciljev in zaobljub, ki bolje odražajo te želje, ki se prebujajo v vas.

To je lahko čas nagrajevanja, prijetnega stika z drugimi ali krepitve vere v prihodnje načrte in cilje za srečo. Lahko se počutite neverjetno navdihnjene in morda pridobite moralno podporo nekoga posebnega. Prijateljstva, ki se začnejo ta teden, so lahko še posebej posebna.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Lahko je čas za preboj v projektu, podvigu ali razmerju, dragi lev, ali čas za srečanje z nekom posebnim. Druga možnost je, da lahko postane očitno, da morate nekaj spremeniti v svojem pristopu k delu. Prisluhnite ustvarjalnemu navdihu, ki se zdaj budi.

Ste v priložnostnem obdobju za vzpenjanje proti uspehu ali napredovanje svojih ciljev in vaša vera vase, svojo uspešnost ali to, kar počnete, je sestavni del. Drugi vas bodo morda prepoznali ali priznali za vaše sposobnosti in trud. Morda boste prejeli spodbudo za doseganje svojih ciljev ali pa se boste prebudili k določeni ambiciji ali dolgoročnemu namenu.

Danes se lahko pojavijo priložnosti za širitev podjetja in osebno rast. Planetarne poravnave na vrhu vaše sončne karte prebudijo vašo željo po izboljšanju in uspehu. Verjemite vase in v svoje sposobnosti za največji uspeh, vendar to počnite brez pretiravanja. Velikodušnost in iskrenost sta naklonjeni.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Nagrade so odlične, če se danes odprete družbeno in prevzemate več ustvarjalnih ali osebnih tveganj, draga devica. Nenavadni in zanimivi ljudje se privlačijo, vaš entuziazem in izvirnost pa lahko ustvarita val dejavnosti okoli vas. To je odličen čas za iskanje navdiha, zlasti skozi oči drugega, ki morda vidi stvari drugače kot vi.

Današnja konjunkcija Sonca in Jupitra spodbuja vašo željo po odkrivanju, učenju in rasti. Uspeh je zdaj veliko povezan z vašim vizionarskim, optimističnim pristopom. Lahko se pojavi priložnost, da naredite ali se naučite nekaj povsem novega in presega vaše običajne meje in rutine. Prav tako ste v odličnem položaju za promocijo, komuniciranje in objavljanje.

Možno je vzpostaviti koristne povezave na dolge razdalje. Danes in ta teden sta z vami novo upanje in optimizem. Z bolj sproščenim in kreativnim pristopom k svojemu življenju se odpirajo možnosti za izboljšave in napredek.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Današnji tranzit vam lahko pomaga odvrniti od pretiranega razmišljanja, draga tehtnica, kar je lahko občasno olajšanje. Današnje energije so odlične tudi za razumevanje vaših projektov ali ambicij. Sonce in Jupiter se uskladita in prebudita potrebo po svežem pristopu k vašemu intimnemu življenju ali močnejši povezavi z osebo ali projektom.

Motivirani ste za izboljšave in prepričani o svojem položaju, ta odnos pa vas lahko pomaga usmeriti v smeri priložnosti, ki jih sicer morda ne bi videli. Za najboljše rezultate zdaj izkoristite Jupitrovo zmagovalno formulo odprtega uma, velikodušnosti in vere, namesto njegove nagnjenosti k pretiravanju. Odpiranje vam lahko pomaga pritegniti prave stvari zdaj.

Morda se boste zelo dobro naučili nekaj o sebi ali odnosu, kar vas bo opolnomočilo za temeljite in pomembne spremembe življenjskega sloga. Prav tako bi vam lahko koristilo združevanje virov z nekom ali pridobitev oprostitve obveznosti ali dolga.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Če ste bili nezadovoljni z nekim vidikom svojega življenja, dragi škorpijon, je zdaj čas, da to izboljšate. Če glede tega ne storite ničesar, se lahko počutite nervozni ali nepotrpežljivi. Najboljša različica sebe ponavadi zasije v situacijah ena na ena in partnerstvih prav zdaj, ko Sonce in Jupiter združita moči v vašem sektorju odnosov in blagoslavljata vaše povezave in interakcije.

Privlačite ljudi in situacije, ki koristijo vaši osebni rasti, današnji vidiki pa lahko vzbudijo potrebno motivacijo za izboljšanje vaših odnosov ali krepitev vezi. To je odličen čas, da se dodatno potrudite, da dosežete.

Nekdo lahko na vas deluje nenavadno spodbudno in pozitivno. Za najboljše rezultate zdaj verjemite v svojo sposobnost, da veliko prispevate k partnerstvu. Uresničitev cilja se zdi bolj verjetna s sodelovanjem ali podporo posebne osebe v vašem življenju.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Povečan optimizem in upanje sta danes lahko močna zdravilca, dragi strelec. Iskanje več smisla v vašem delu in zadovoljstvo pri pomoči ali služenju drugim je velika tema, prijaznost pa vodi do uspeha.

Pomembno je, da ste pozorni na preobremenjenost, saj vas lahko kasneje, ko ste manj polni energije ali motivirani, znova preganja. Kljub temu lahko čutite val optimizma in zaupanja glede skrbi zase in samoizboljševanja, zlasti s prizadevanji za nadgradnjo zdravja, dela, vsakdanjega življenja, navad in rutin, in občutek je odličen.

Morda boste na primer v službi ali vsakdanjem življenju odkrili nove stvari, ki vam bodo všeč, ali kako drugače začutili, da začenjate na novo in ste v ugodnem položaju. Današnji dogodki ali epifanije lahko povečajo vašo predanost ali navdušenje nad uvajanjem pozitivnih sprememb.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Vaše običajne zavore na družbeni ali ustvarjalni ravni se danes stopijo, dragi kozorog, in lahko se počutite prijetno angažirane ali pripravljene na majhno tveganje. Tranziti danes služijo kot prijeten 'reset' gumb glede ljubezni, romantike in zabave.

Želja, da bi izboljšali svoje življenje v romantičnem ali ustvarjalnem smislu, je lahko prepričljiva. Ste optimistični, strastni in inovativni. V vaših občutkih in željah je nekaj pomembnejšega od življenja, kar je lahko odličen motivator, čeprav je verjetno najbolje, da ne pritiskate preveč ali si nalagate preveč.

Današnji dan je dober za samoizražanje, zmenke, prijetne dejavnosti in hobije. Tranziti govorijo o željah vašega srca ali iskrenih prizadevanjih, strastih in ljubeznih. Če počnete nekaj ustvarjalnega, bo to gotovo živahno. Ljubezen in romantične zadeve lahko uspevajo.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Alternative vas danes vodijo k ponovnemu premisleku o starih problemih in skrbeh, dragi vodnar, zlasti glede življenjskih razmer in pogojev ter tesnih odnosov z ljubljenimi. Vaša želja po izboljšanju osebnega življenja danes narašča.

Lahko je čas za izboljšanje družinskih odnosov ali izboljšanje življenjskih pogojev. Morda boste sprostili breme in se počutili svobodnejše in lažje. Za najboljše rezultate razširite svoje območje udobja, ne da bi šli predaleč z nerealnimi pričakovanji.

Razmišljate o rasti in širitvi ter morda delate majhne korake k izboljšanju svojega življenja od začetka. Lahko ste v slavnostnem ali veselo domačem razpoloženju. Karkoli že gradite, vanj vložite svoje srce in dušo, s čimer povečate možnosti za uspeh.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnja planetarna srečanja lahko služijo kot energijska spodbuda, drage ribe, spodbujajo nove začetke z vašimi osebnimi interesi, študijem in povezavami. V središču sta vaša radovednost in želja po učenju, poučevanju in deljenju, kar poudarja pomembnost vaših dejanj in odločitev.

Ste v odlični formi za novice ali informacije, ki vas usmerijo v pozitivno smer ali izboljšajo vaš pogled. Namesto tega boste morda težili k informacijam, ki vam prinašajo koristi v življenju. Odprejo se vam lahko novi načini komuniciranja, povezovanja in premikanja, kar vas postavi na vodilno mesto na vaši življenjski poti.

Vaš um je bolj voljan, odprt in radoveden in morda boste na novo cenili stvari v vsakdanjem življenju, ki vam v preteklosti niso bile pri srcu. Nekaj ​​poveča vašo samozavest glede vaše sposobnosti učenja, učenja in komuniciranja, kar vas opolnomoči, da sprejmete nove izzive. 

Starejše novice