Slika je simbolična.
Lahko bi rekli, da se je Tim držal načela »najprej štal'c, pol pa krav'ca«, saj so ga že dolgo vsi spraševali glede potomcev.

Lansko jesen sta glasbenik in radijski voditelj Tim Kores – Kori in njegova dolgoletna izbranka Julija Veleski, ki smo jo spoznali v šovu Slovenija ima talent, kjer je skupaj s Timovo sestro Zalo Kores navdušila kot duo De Liri, stopila pred oltar in si obljubila večno zvestobo. 

Lahko bi rekli, da se je Tim držal načela »najprej štal'c, pol pa krav'ca«, saj so ga že dolgo vsi spraševali glede potomcev. Prav včeraj je namreč vedno zabavni Mariborčan na družbenem omrežju Instagram sporočil dve veseli novici: da je ženo Julijo končno osrečil z novim sesalcem, saj je čez starega že predolgo pritoževala, naznanil pa je tudi veselo novico:

»Aja, pa fotr bom!«

Kot smo uspeli izvedeti, sta zakonca Kores veselo novica kar dolgo uspela skrivati, saj naj bi novopečena starša postala menda že kmalu.  

»Moja Julija me že ene dve leti mrcvari, da ji kupim nov sesalec, saj je najin res katastrofa, sploh pa zdaj, ko je noseča. Ja, velik poklon moji dragi ženi in bodoči mami malih Koresov. Prav ste slišal, fotr bom,« je še od navdušenja povedal glasbenik, ki so mu za veselo novico čestitali.

Starejše novice