Foto: Bobo
Košarkarji Slovenije so se danes, z začetkom ob 18. uri, v dvorani Bonifika v Kopru podali na drugo tekmo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2025. A dvoboj z Izraelom so spremljali protesti, na igrišče je celo vdrl Franci Kek.

Košarkarski dvoboj med Slovenijo in Izraelom v Kopru ni pritegnil pozornosti zgolj zaradi športnih udejstvovanj. Pred dvorano Bonifika se je zbrala skupina protestnikov, ki so izrazili nasprotovanje izraelski agresiji v Gazi.

Protest pod geslom »Slovenija navija, Izrael ubija« je potekal dokaj mirno, med tekmo pa je na igrišče vdrl slovenski režiser, producent, igralec, politik in košarkar ter  nekdanji poslanec Zares Franci Kek

Foto: Bobo

Zbrani so s palestinskimi zastavami in transparenti izrazili solidarnost z Gazo in kritizirali izraelsko vojaško akcijo. 

Krvava otroška oblačila, razobešena okoli dvorane, pa so še posebej nazorno sporočila težo situacije v Gazi, kjer otroci nimajo možnosti za brezskrbno otroštvo, kot je recimo igranje košarke.

Foto: Bobo
Sre, 19.6.2024
Inovativni sistemi omogočajo naravno osvetlitev tudi v prostorih brez oken. Z njimi lahko učinkovito razsvetlite temne kotičke vašega doma ali delovnega prostora.

Tako kot dvoboj z Ukrajino je tudi tekma z Izraelom z varnostnega vidika veljala za rizično. Prireditelji so obiskovalce pozvali, naj pridejo pravočasno in upoštevajo navodila varnostnih organov in policije. 

V dvorano je bil zaradi varnostnih razlogov poleg nevarnih predmetov, tekočin in večjih torb prepovedan vnos določenih predmetov. Prav tako je veljala prepoved vnosa zastav tujih držav in transparentov z žaljivo vsebino.

Foto: Bobo

Slovenija je sicer ugnala Izrael z 88:79 (8:20, 40:37, 65:53).

Komentarji (11)

Branko59 (ni preverjeno)

SLO je igrala slabo in upam da se fantje zresnijo

Bojan Štangar (ni preverjeno)

Psiho iz RTV ja🖕

šarh (ni preverjeno)

SFSV

Malinovec (ni preverjeno)

To pa je pravi psihopat. Islamofil, ki se spet pase na našem denarju. Malo v parlamentu, malo na Rtv, vse pa porabi za svoje droge. Bolano.

Golobizem (ni preverjeno)

pridni rdeči kek...te bo robek z nutrijo bogato nagradil...

Düplek (ni preverjeno)

Primitivci, drugega ne vejo kot protestirat.

55 (ni preverjeno)

Ta Kek je en pravi gnoj. Parazit državnega denarja in zanič komik.
Upam da je varnostnikom "padel" par krat po tleh....

SLO (ni preverjeno)

Le kje je bil budaletina, ko so hamasovi smradi grozljivo napadli Izraelce?
Sedaj dobivajo nazaj pač z obrestmi!
Na žalost zmeraj nastradajo tudi nedolžni civilisti a civilisti morajo počistit z njihovimi exstemnimi voditelji!!

pohorskisvizec

Pa od kje se je vzel ta psiho kek? Na drž. blagajno prisesan primitivec!

orožnik (ni preverjeno)

Na igrišče vdrl režiser, producent, igralec, politik???? Jaz bi pripisal, navaden levičarski gnoj, ki zbuja pozornost in mu nič ni sveto, še najmanj pa kultura. In zakaj je te golazni vsak dan več iz leve gnezde. Obsodbe levih medijev seveda ne bo, Za kmete pa so pisali, da imajo modno revijo traktorjev (DNEVNIK) in jih označevali z skrajno desnico.

Levičar (ni preverjeno)

daj zapri ta tvoj škrbasti rilec ker preveč zaudarja.

In reply to by orožnik (ni preverjeno)

Starejše novice