Petčlanska družina Horvat se je odločila za postavitev lastne sončne elektrarne na strehi njihove stanovanjske hiše.

»Ponudba Energije plus je bila najugodnejša in me je takoj navdušila. Za vse je poskrbela Energija plus: uredili so vso dokumentacijo in vodili celoten projekt, prav tako pa so mi brezplačno pomagali pri pridobitvi nepovratnih sredstev Eko sklada,« je navdušen investitor Štefan.

Montaža sončne elektrarne v enem dnevu

Montaža sončne elektrarne ponavadi traja le en dan, sicer pa je odvisna od velikosti in zahtevnosti objekta. »Postavitev sončne elektrarne 'na ključ' nudimo z visoko kvalitetnimi komponentami priznanih svetovnih proizvajalcev, ki vam omogočajo dolgoročno brezskrbno delovanje sončne elektrarne,« med montažo pojasni strokovnjak iz podjetja Energija plus.

Strokovno usposobljena ekipa z 10-letnimi izkušnjami

Energija plus zagotavlja, da bo sončna elektrarna postavljena v roku 35 dni od podpisa pogodbe in poravnave pogodbenih obveznosti. Sončno elektrarno montira strokovno usposobljena ekipa z 10-letnimi izkušnjami

»Zaradi te naložbe bo naše življenje boljše«

Investitor Štefan skoraj ni mogel verjeti, kako je bil ves postopek enostaven in hiter: »Postavitev sončne elektrarne sem si predstavljal bolj zapleteno, vendar je Energija plus poskrbela za čisto vse, tako da niti nisem bil kaj dosti vpleten v postopek.«

»Odločitev za postavitev sončne elektrarne je v resnici naložba za naše boljše življenje v prihodnje. Tiste prihranke, ki ji bomo na ta račun privarčevali, bomo namreč lahko uporabili za namene, ki si jih sicer ne bi mogli privoščiti,« še doda investitor.

Energija plus za vas uredi vse od dokumentacije do priklopa sončne elektrarne. Za vse informacije so vam na voljo od ponedeljka do petka med 7.30 in 17.00 na brezplačni telefonski številki 080 21 15.

Vabljeni tudi k obisku njihove spletne strani www.energijaplus.si.

Starejše novice