Slika je simbolična.
V uredništvu zbiramo fotografije nenavadnih, orjaških ali kako drugače posebnih pridelkov, ki so vas v letošnji vrtičkarski sezoni presenetili na vrtu ali njivi.

Lahko so največji, najmanjši, nenavadnih oblik ali kakor koli drugače posebni. Zbiramo fotografije najbolj zanimivih pridelkov, ki so vas letos presenetili na vrtu. 

Zanimiv primer je Gostilna Makari, ki se je v tem tednu na družbenem omrežju Facebook pohvalila z orjaškimi pridelki, ki bi navdušili vsakega vrtičkarja. 

Pridelali so ogromno papriko in 'maxi' čebule.

Pošljite nam fotografije!

Kaj pa je na vrtu letos uspelo vam? Ste pridelali ogromen paradižnik? Ali pa na vašem vrtu raste orjaška sončnica? Ste na gredah našli bučko, ki že spominja na podmornico?

Vaše fotografije nam pošljite na mail [email protected], poleg pripišite še vaše ime in kraj, kjer je zrasel nenavaden pridelek. Morda nam celo lahko zaupate, kaj je vaša vrtičkarska skrivnost za takšen pridelek.

Fotografije bomo zbrali v članku, ki ga bomo objavili tekom naslednjega tedna.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Surfeiter (nepreverjen)

Svizni! AaaaHahaHaaaaa ... evo teme zate ... slikaj si doma vzgojeno bučo in paradajz ... ko bodo ti kretenčki iskali največjega požrtega jastoga, bom fotko poslal jaz ... in spitih največ "ace of spade" ...

Starejše novice