Slika je simbolična.
V sredo so v Sloveniji ob 1040 PCR-testih in 8746 hitrih antigenskih testih potrdili 2615 okužb z novim koronavirusom.

Po podatkih ministrstva za zdravje je bilo v sredo zaradi covida-19 na navadnih oddelkih hospitaliziranih 83 bolnikov, na intenzivni negi pa 14. Umrli so štirje bolniki s potrjeno okužbo.

Skupno je bilo v sredo hospitaliziranih 263 bolnikov s potrjeno okužbo, torej zaradi in s covidom-19, kar je šest več kot dan prej. Na intenzivnih oddelkih je bilo v sredo s potrjeno okužbo skupaj 22 bolnikov, kar je pet več kot v torek.

Sedemdnevno povprečje potrjenih primerov trenutno znaša 2127, kar je 35 več kot dan prej. Število potrjenih primerov v zadnjih 14 dneh na 100.000 prebivalcev pa je trenutno 1386, kar je 11 več kot dan prej.

Po oceni Nacionalnega inštituta za javno zdravje je v državi 29.194 aktivnih primerov okužb, kar je 230 več kot dan prej.

Komentarji (7)

pohorskisvizec

U hudiča,Dr.surf v pomoč!

Surfeiter (ni preverjeno)

Ne kliči mene, kliči si strokovnjaka Kreka/Cracka ... in Beovićko, glupo pičko ... pa na Vanča ne pozabi, ker ta vas vse v boj proti vsem povabi ...

In reply to by pohorskisvizec

pohorskisvizec

Če si ti strokovnjak,Dr imunologije.Tebi zaupam!

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Simple (ni preverjeno)

5G DELA SVOJE. NE RABITE VERJET.

pohorskisvizec

Vidim pri tebi!

In reply to by Simple (ni preverjeno)

Bombek (ni preverjeno)

Ja mediji sem mislil, da ste kaj k pameti prišli po 2 letih lažnih Covid testih, ki se opravljajo od tega kar 95% neprimernih testov! Kako lahko te podatke objavljate, če MSZZ nima podatka o obstoju ali, da so izolirali ta virus v zadnjih dveh letih!??'

Kebomb (ni preverjeno)

Revež, tebi je baba Vanga čisto skisala možgane. Kdo je MSZZ?

In reply to by Bombek (ni preverjeno)

Starejše novice