Foto: Bobo
Od danes naprej je tudi na bencinskih črpalkah obvezno izpolnjevanje PCT pogoja. Številni, ki želijo natočiti gorivo, potrdila o pogoju PCT ne želijo pokazati ali ga sploh nimajo.

Na Petrolovih bencinskih črpalkah od danes naprej izvajajo pregled izpolnjevanja pogoja PCT pri strankah. Preverjajo ga pred točenjem goriva in pred vstopom v prodajalno. Kot so pojasnili včeraj, bo točenje goriva na vsakem točilnem mestu tehnično onemogočeno pred potrditvijo izpolnjevanja pogoja PCT.

Na družbenih omrežjih je mogoče zaslediti številne videoposnetke oseb, ki so poskušale natočiti gorivo brez izpolnjevanja PCT pogoja. Ker jim tega uslužbenci niso dovolili, so se uprli. En moški je celo poklical policijo in prijavil Petrolovo poslovalnico. 

Zaklenil avto in odkorakal stran

Na Petrolovem bencinskem servisu v Brežicah je občan skušal natočiti gorivo. Ker ni hotel pokazati potrdila PCT, mu uslužbenec na bencinski črpalki ni pustil natočiti goriva.

Možakar je nato zaklenil avtomobil in odkorakal stran ter tako zasedel eno od treh mest na črpalki.

Policiji prijavil Petrolovo poslovalnico

Policija se na klice moškega, ki je želel prijaviti Petrolovo poslovalnico, ni odzvala. Moški je nato poklical ženo, se odpravil v službo, avtomobil pa pustil kar na črpalki in tako zasedel eno od točilnih treh mest. V videoposnetku izpostavljal še, da njegov avtomobil ni parkiran nezakonito.

Policisti so na servis prišli po prijavi s strani Petrolovega uslužbenca. Po poročanju STA so policisti avtomobil odstranili, zoper osebo pa vodijo postopek. 

Policiji je moški, ki je na črpalki pustil avtomobil, med drugim povedal, da naj bi na Petrolu od njega nezakonito zahtevali osebne zdravstvene informacije, policisti pa so mu odgovorili, da mora predložiti dokazilo o izpolnjevanju PCT pogoja.

V videoposnetku je pozval ostale občane, naj storijo enako, kot je storil on.
 

Upor ženske v Radovljici

Po spletu je zaokrožil tudi videoposnetek ženske, ki je skušala natočiti gorivo na Petrolovi bencinski črpalki v Radovljici. Ker ni želela pokazati potrdila, da izpolnjuje PCT pogoj, ji točenja goriva uslužbenci niso dovolili.

Gospa jih je zato preklela in se odpravila na naslednjo črpalko drugega ponudnika, kjer bo ponovno poskusila natočiti gorivo.

Več v videu:

Komentarji (11)

Rival (ni preverjeno)

Vse bolj se mi zdi, da bo jajo končal kot Kramberger.

Dildo (ni preverjeno)

Nobene škode.

In reply to by Rival (ni preverjeno)

Maligan (ni preverjeno)

Naslednjič bo nekdo prišel s pištolo in spraznil seržer potem se pa bodo čudili .

Andreass (ni preverjeno)

Kje bojo pa zde brazilci neobdavčeno kradl

Danvid (ni preverjeno)

Banda hudičeva 'upam da se skrijejo ,ko pridemo.To vkado bi morali odnest in jih fu...t v ljubljanico s kamnom za vratom.

dd (ni preverjeno)

samo VPRAŠANJE DNI še je kdaj bo prvi inšpektor mrtev obležal sredi ulice, takrat pa se začne državljanska vojna, pol milijona ljudi bo šlo z orožjem nad oblast

Danvid (ni preverjeno)

Bravo.vse skup spolamat.,ha,ha,to ni Vlada ampak STASI.

pohorskisvizec

Pravilno.PCT za vse...kaj zdaj jokcajo? Stara vešča pa brunda ko kočevski medved!

Jezni Joža (ni preverjeno)

Zdaj si pa zamisli, da bi si vsak ki pride na črpalko zganjal svoje bedarije in tešil svoje frustracije. Kaj te hodi na črpalko če nima pogojev, če je frajer naj ne tanka ker s tem fojtra državo.

Heh (ni preverjeno)

Ne, ne, vsi bi imeli vse pravice in nič dolžnosti. Bog ne daj, da se karkoli zahteva od njih kot državljanov, kaj šele nekaj nesebičnega in korektnega do drugih. Zamisli si da tak direndaj zganjajo, ker se od njih prosi, da izkažejo svojo človečnost in solidarnost. Smet od ljudi.

In reply to by Jezni Joža (ni preverjeno)

Vanek76 (ni preverjeno)

Jaz se držim svojih državljanskih dolžnosti ter sodržavljene opozarjam na prevaro kovid nacistov ki zganjajo kovid genocid nad sodržavljani.

In reply to by Heh (ni preverjeno)

Starejše novice