Po četrtkovi vročini boda danes možne tudi močnejše nevihte.

Danes bo dopoldne sončno, popoldne pa v notranjosti spremenljivo oblačno, napovedujejo meteorologi Agencije za okolje. Na severu se bodo popoldne začele pojavljati plohe in nevihte, nekatere tudi močnejše, ki se bodo postopno pomikale proti jugu. 

Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 29 stopinj Celzija.

Vir: ARSO

Ponekod možne krajevne nevihte z močnimi nalivi

Meteorologi na portalu Neurje.si napovedujejo, da dobo pozno popoldan iz smeri Avstrije nastale nove nevihte, ki se bodo pomikale v smeri Hrvaške. 

Predvsem na območjih Koroške, Savinjske, Zasavske, Posavske in zahodnega dela Podravske regije, ter na območju Alp, bodo možne krajevne močnejše nevihte z močnimi nalivi, sunki nevihtnega piša in točo.

V Prekmurju in Prlekiji, kjer bo že dopoldan zapihal severovzhodni veter, neviht ni pričakovati, dodajajo. Bo pa občasno deževalo. 

Na Primorskem in Notranjskem bo večji del dneva ostalo suho in večinoma sončno vreme, proti večeru pa bo oblačnost tudi tam narasla. 

Vir: Neurje.si

Kako bo v prihodnjih dneh? 

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16, najvišje dnevne od 20 do 24, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo sončno, v nedeljo zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Popoldne bodo predvsem v hribih nastale posamezne plohe ali kakšna nevihta.

Vir: ARSO

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice