Slika je simbolična.
Olimpijski festival evropske mladine (Ofem) bo julija potekal v Mariboru pod častnim pokroviteljstvom predsednice Slovenije Nataše Pirc Musar, so sporočili organizatorji.

Častna poktoviteljica julijskega Olimpijskeg festivala evropske mladine, ki bo potekal v Mariboru, po predsednica Nataša Pirc Musar.

Na tekmovanje mladih športnikov bo prišlo več kot 3600 udeležencev iz 48 evropskih držav, pričakujejo še tisoč predstavnikov raznih delegacij, od Mednarodnega olimpijskega komiteja in Evropskih olimpijskih komitejev naprej ter medijev in drugega osebja.

Organizatorji napovedujejo tudi prek 800 profesionalnih športnih delavcev, prav toliko prostovoljcev in več kot 5000 obiskovalcev.

»S častnim pokroviteljstvom predsednice republike je izražena podpora Ofemu in našemu delu. Izjemno smo ponosni, da podpira naša prizadevanja in hvaležni, da bo dogodek potekal pod njenim častnim pokroviteljstvom. To nam daje dodaten zagon, dogodku pa zasluženo nacionalno prepoznavnost. Prav tako nas izjemno veseli, da so pomen dogodka prepoznale tudi številne mestne in državne institucije,« je povedala direktorica Olimpijskega festivala evropske mladine Nataša Ritonija.

Komentarji (5)

Surfeiter (ni preverjeno)

živel drug tito
ki je imel veliko rito

Ajgor1 (ni preverjeno)

Tomje tista, ki je pred volitvami zagotavljala, da ob pomembnih dogodkih ne bo tiho??...očitno protestni shod upokojencev ( ki je vpbil bistveno večji od vseh anti-Janša shodov) ni bil dovolj veli, da bi debelorita karkoli omenila. Vsi so isti. Pred volitvami bitka za pot do korita....po volitvah gobec globoko v korito in poklopit ušesa.

Mbb (ni preverjeno)

Jaz sem volil Natašo ! Upravičila je pričakovanja.🇸🇮

Surfeiter (ni preverjeno)

koliko bo baba dala iz svojega žepa
S tujim kurcem po koprivah mlatit
je pa ja lahko

pohorskisvizec

Ali zmore sploh preteči 100 m?Hmm veliko ....ima.

Starejše novice