Košarkarska reprezentanca bo 17. julija pričela priprave na svetovno prvenstvo. Luka Dončić se bo pripravam pridružil konec meseca, zvezdnik lige NBA pa trenutno uživa na dopustu in skrbi za smeh z objavo o novem čolnu.

Slovenski selektor Aleksandar Sekulić bo 17. julija v Celju oziroma Laškem zbral košarkarsko reprezentanco, ki se bo pripravljala na septembrsko svetovno prvenstvo.

Sekulić je na seznam uvrstil 20 imen, a se bodo Mike Tobey, Vlatko Čančar in prvi zvezdnik Luka Dončić pripravam priključili konec meseca. Košarkar Dallasa za zdaj še uživa na zasluženem dopustu na hrvaškem Krku.

Zvezdnik lige NBA je pred dnevi s skupno fotografijo s treninga v medijsko ospredje potisnil mladega člana Mure Nikolo Jovićevićem, sicer prijatelja iz otroških dni, tokrat pa je splet navdušil z dopustniško fotografijo in poskrbel za obilico smeha.

Če je Dončić v preteklosti jemal sapo z voznim parkom - ob fičku in Zastavi 750 ima v lasti Lamborghinija, dva avtomobila znamke Porsche in tudi luksuznega terenca AMG G63 Brabus 800 - pa si je za plovbo po jadranskem morju omislil precej preprostejše plovilo.

»Nova ladja,« je 24-letni Ljubljančan zapisal v objavi na svojem Instagram profilu in z javnostjo delil fotografijo gumijastega čolnička, ki z dvometrašem na krovu izgleda kot malce večja igračka.

Dončić je z objavo znova požel precej smeha in tudi medijske pozornosti.

Komentarji (1)

Default (ni preverjeno)

Usrani napuhnjeni cefur

Starejše novice