Foto: Facebook Marcos Tavares MT9
Marcos Tavares, legenda mariborskega nogometa, se s cmokom v grlu poslavlja.

Marcos Tavares je na svojem Facebook profilu sporočil, da je z mariborskim nogometnim klubom podpisal še zadnjo pogodbo kot igralec. 

»Mojo srce še hoče, telo pa kliče k počitku,« je zapisal Marcos.

Zapisal je, da so se s klubom odločili, da bo še zadnjo sezono na zelenice stopil kot igralec, saj želi pomagati podmladku v ekipi. 

»Moje srce še hoče, telo pa kliče k počitku. V tej sezoni bom zadnjič kot igralec stopil na nogometne zelenice. Skupaj s klubom smo se odločili, da ostanem še to sezono, ker si želim tako v slačilnici kot na terenu pomagati mladim igralcem. Želim si še zadnjič stopiti pred vas, dragi navijači. Želim si sezono pred polnimi tribunami in želim se vam zahvaliti na vsakem stadionu in vsaki zelenici posebej. Enostavno se nisem mogel posloviti pred praznimi tribunami. Želim se vam zahvaliti za podporo in vzpodbudo skozi mojo kariero in si še zadnjič zadeti, preden kopačke postavim v kot. Še zmeraj sem motiviran in si želim pomagati na igrišču kolikor le lahko in to bom tudi dokazal. Vsako minuto, ki jo bom dobil, bom izkoristil, kot da bi bila moja zadnja. Zame bo to izjemno čustvena sezona. Vesel sem, da jo bom delil z vami, dragi navijači. Želel bi si, da bi ta sezona trajala in da bi si jo lahko za zmeraj vtisnil v spomin. Verjamem, da se bo končala tako, kot že od nekdaj sanjam,« se je glasil ganljiv zapis Tavaresa, ki pa sicer več ni dosegljiv za branje širši javnosti. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ZMAGO (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Star odslužen konj

Iki (nepreverjen)

se vedno boljsi od vecine mladih žrebcev

In reply to by ZMAGO (nepreverjen)

Danvid (nepreverjen)

No t9 ni napisal on ampak njegov lektor'po tolikih letih v Mariboru bi pa že moral znati kaj več slovenskega.

SLO (nepreverjen)

Tudi ti rabiš lektora.

In reply to by Danvid (nepreverjen)

pohorskisvizec. (nepreverjen)

ne reče se lektora
nego selektora
tupković jedan

In reply to by SLO (nepreverjen)

Starejše novice