Foto: Bobo
Tim Gajser se je po zlomu stegnenice javil iz bolnišnice in sporočil, da se bo vrnil še močnejši. Besede podpore mu je med drugimi namenil tudi Marc Marquez, šestkratni prvak v MotoGP.

Poročali smo o hudi poškodbi Tima Gajserja, ki si je na nedeljski pripravljalni dirki v italijanskem Trentinu po padcu z motorja zlomil stegnenico.

Pri njegovi ekipi HRC so včeraj potrdili, da mora haloški as na operacijo, po njen pa ga verjetno čaka daljše okrevanje. Štirikratni svetovni prvak razred MXGP pa se je tudi sam oglasil iz bolnišnice.

»Hvala vam za vsa lepa sporočila. Poškodbe so del športa in po tej se bom vrnil še močnejši. Hvala za vse ljudi okoli mene!« je as iz Makol zapisal na svojem Instagram profilu in priložil še fotografijo.

Oglasil se je tudi šestkratni prvak

Da Gajser spada med šampione motošporta, ki ga ta svet izjemno ceni, potrjujejo tudi več kot 50 tisoč všečkov objave in številni odzivi sotekmovalcev in znanih imen iz sveta športa.

Med drugimi lahko pod Gajserjevo objavo najdete tudi krajši zapis Marca Marqueza. Španski motociklist, ki je bil kar šestkrat najboljši v skupnem seštevku elitnega razreda MotoGP, je Timu sporočil, naj ostane močan in potrpežljiv, vrnil pa se bo močnejši.

Gajserja sta podprla tudi Fabio Quartararo in Joan Mir, zmagovalca seštevka MotoGP iz leta 2021 oziroma 2020. Hrabre besed mu namenjajo tudi rivali in sotekmovalci iz razreda MXGP, kot so Glenn Coldenhoff, Jorge Prado in drugi, pa Toni Bou, ki je 32-kratni svetovni prvak razreda FIM Trial.

Verjetno so si prav vsi enotni, da bo Gajser tudi po tej poškodbi nizal nove uspehe.

Komentarji (1)

GostQ (ni preverjeno)

Konc za letos

Starejše novice