Vir: Posnetek zaslona Lidl France
Po tem, ko so Lidlovi športni copati obnoreli kupce, je priljubljena trgovina šla še korak dlje. Predstavili so Lidl avto.

Že pred časom smo poročali o neverjetni noriji, ki so jo na Hrvaškem povzročile Lidlove superge.

Superge v modre-rdeče-rumeni kombinaciji so povsem obnorele kupce, ki so jih razgrabili takoj, ko so se znašle na policah. Superge so nekateri nato preprodajali v oglasniki, njihova cena v malih oglasih je bila tudi desetkrat višja.

Lidl je sicer že v preteklosti prodajal več izdelkov v značilnih barvah podjetja, tokrat pa so se odločili izdelati kar »svoj« avto. 

Lidlovo različico avtomobila podarjajo v nagradni igri

Po supergah, nogavicah, puloverjih so zdaj predstavili lidlovo različico avtomobila Mini Cooper. Avtomobil v značilni modro-rdeče-rumeni kombinaciji je glavni dobitek nagradne igre v Franciji.

Lidl v Franciji podarja tri omenjene avtomobile. Za sodelovanje v nagradni igri morajo kupci pri nakupovanju v trgovinah Lidl zapraviti najmanj 30 evrov in uporabljati aplikacijo Lidl Plus.

Nagradna igra poteka med 3. oktobrom in 13. novembrom, znano pa je, da ta različica Mini Copperja ne bo naprodaj. 

Kot so zapisali, želijo z nagradno igro pridobiti nove kupce. »To je naša strategija,« pravi Michel Biero, nabavni direktor francoskega Lidla: »Kombinacijo barv spreminjamo v zaščitno identiteto in prepoznaven podpis znamke.« 

Dodaja, da so se kupci na to akcijo odzvali pozitivno.

Starejše novice