Nova brv čez Dravo še očitno vedno buri duhove. Ob Starem mostu, neposredno ob delovišču, kjer nastaja nova brv, med drugim visi napis »Stop gradbišče«.

Številni Mariborčani in drugi mimoidoči se še vedno radovedno ustavljajo na mariborskem Glavnem mostu in opazujejo dela, ki jih izvaja Makro 5 gradnje, za novonastajajočo brv Lent - Tabor.

Nova brv, ki bo dolga dobrih 130 metrov, bo umeščena na mesto, kjer je do prve polovice 20. stoletja več stoletji stal lesen most, preko katerega je šla pomembna prometna pot.

Brv bo široka nekaj več kot pet metrov. Nosilna jeklena konstrukcija bo obložena z lesenim opažem z vgrajeno razsvetljavo, na obeh nabrežjih pa bo ob zaključku mostu urejena ploščad.

Tam med drugim visi tudi napis »Stop gradbišče«. Ali gre le za varovanje gradbišča ob nastajanju nove brvi, za zdaj ostaja neznanka.

Komentarji (9)

SLO (ni preverjeno)

Da gradiš most pod mostom to pa moraš biti 'biser'!

Jakove (ni preverjeno)

Ti napisi niso novi. Treba je zavarovat gradbišče. Drugače pa mislim, da bo to spomenik župana. Poznam ogromno ljudi v Mariboru in niti eden ni rekel, da pa je to super. Vsi se samo smejimo.

Jezni Joža (ni preverjeno)

Razmetavanje denarja. Ko bo brv treba vzdrževati pa ne bo denarja in bo propadala tako kot kup drugih objektov (malečniski most, garaže v Novi vasi....)

Matjakolaric44 (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mislim, da je cisto OK brv, sploh za kolesarje in podobno, dodatno je stari most, sploh na plocnikih, zelo obremenjen + razvil se bo desni breg + vecino itak placa EU…

666 (ni preverjeno)

kaj zaradi enega mostička pa tistih par biciklistov se bo razvil desni breg

In reply to by Matjakolaric44 (ni preverjeno)

Trat (ni preverjeno)

Pa kaj ste na uredništvu brez ene delujoče možganske celice? Ta napis je od začetka gradnje. Gre za zavarovanje gradbišča.

Franc s Piramide

Očitno Arsenovič ne ve, kako bi bolj pametno investiral občinski denar.
Vse, kar se je v Mariboru v tem županskem mandatu delalo,
je v rajonu 5 minut od Arsenovičeve gostilne.

janban
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Nehajte se it senzacionalizma novinarčki. Z napisom so zavarovali gradbišče. Arsenovič z novo brvjo vidi celotno sliko, ki je večina ni sposobna videt. Zato pa je uspešen v privatnem in poklicnem življenju.

Mimi123 (ni preverjeno)

Makro 5gradnje, no, saj pa so že začeli več stvari v Mb, pa koliko od tega so jih končali?
Samo kupe denarja bodo pobrali in to je vse. Potem pa bo kaj narobe, bodo pa popravljali in tako še v času naslednje in še naslednje občinske oblasti.

Starejše novice