Slika je simbolična.
Mariborski policisti so v zadnjem dnevu obravnavali več vlomov. Neznanci so vlomili v dve stanovanji na Glavnem trgu, vlomljeno pa je bilo tudi v vozilo na območju Radvanja.

Policisti Policijske postaje Maribor I obravnavajo vlom v večstanovanjsko zgradbo, in sicer so vlomili v dve stanovanji na Glavnem trgu v Mariboru, pri čemer je bila v obeh primerih povzročena manjša materialna škoda. 

Tudi Policisti Policijske postaje Šentilj obravnavajo poskus vloma v stanovanje, pri čemer je, po nestrokovni oceni, nastala materialna škoda v višini 1500 evrov. 

Ne nazadnje pa vlom obravnavajo tudi policisti Policijske postaje Maribor II. Vlomljeno je bilo namreč v vozilo na območju Radvanja, pri čemer je bil odtujen nahrbtnik z denarnico, po nestrokovni oceni pa je nastala materialna škoda v višini 800 evrov.

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 178 klicev, med temi 75 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • sedem kaznivih dejanj,
  • štiri prometne nesreče I. kategorije,
  • pet prometnih nesreč II. kategorije,
  • eno vozilo je bilo zaseženo vozniku,
  • dve prijavi kršitev javnega reda in miru. 

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Kaco (ni preverjeno)

Lenuhi niso.

Rq (ni preverjeno)

kakšno novinarstvo je to s temi simboličnimi slikami? imate enga srednjesolca tam, ki prepisuje clanke iz drugih medijev in to je to :))))

Killop Okan (ni preverjeno)

samo eno vozilo so zasegli?! to pa je malo mau a ne?! velik se jih vozi brez vozniških dovoljenj, sploh ta rjavi-bedž barv avtomobili znamke Audi in BMW ter Mercedes-Benz!

Ninno (ni preverjeno)

to je nenormalno kako se zadnje case krade

Default (ni preverjeno)

Multi kulti ist gut, multi kulti ist schon

Starejše novice