Slika je simbolična.
Policisti so bili danes ponoči obveščeni o požaru kontejnerja za opravljanje hitrih testov. Na kraju požara pa so gasilci našli liste z napisi, ki pozivajo k svobodi ljudstva.

V Kamniku je ponoči zagorel manjši leseni objekt, ki se je razširil na kontejner, kombi in osebni vozili, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Zagorel je kontejner za opravljanje hitrih testov na novi koronavirus, so za STA potrdili pri Prostovoljnem gasilskem društvu Kamnik.

Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili, in policisti, ki so zbrali prva obvestila ter zavarovali kraj. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za več tisoč evrov škode, so dodali na policiji.

Na kraju požara so gasilci našli tudi liste z napisi, ki pozivajo k svobodi ljudstva in ustavitvi »PCT terorja«. »Ljudstvo vam bo sodilo za vaše zločine, zelo kmalu,« je še zapisano na listih.

Vzrok požara še ni znan, policisti pa nadaljujejo zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Komentarji (1)

Muslomafija (ni preverjeno)

Na listi si ... ali seznamu

Starejše novice