Foto: PP Maribor
Mariborski policisti poročajo o dogajanju v preteklem dnevu.

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 199 klicev, med temi 86 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

Policisti policijske postaje Podlehnik so v okviru hišne preiskave zasegli več kosov nakita.
 

Poziv policistov 

Obstaja utemeljen razlog za sum, da ta izvira iz kaznivih dejanj tatvin na območju celotne države. Morebitne oškodovance policisti prosijo, da se obrnejo na policijsko postajo Podlehnik, če menijo, da bi lahko bil kateri izmed predmetov njihov.

Na območju Markovcev je bilo vlomljeno v poslovni prostor, tam pa odtujena gotovina, v skupni vrednosti je, po nestrokovni oceni, nastala materialna škoda v višini približno 3 tisoč evrov.

Vozil pod vplivom alkohola

V okolici Destrnika so policisti obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Voznik osebnega avtomobila je zapeljal s ceste in trčil v betonski propust, lažje poškodovan je bil odpeljan v bolnišnico. 

Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola - preizkus alkoholiziranosti je pokazal kar 1,41 mg/l alkohola. Sledi obdolžilni predlog.

Na vlaku na območju Ptuja pa so obravnavali tri tujce - dva državljana Irana in enega državljana Afganistana, na območju Maribora še šest državljanov Sirije. Devet tujcev pa so obravnavali na območju Gruškovca. Vsi so podali (ponovno) namero po mednarodni zaščiti.

Komentarji (3)

mislim (ni preverjeno)

bravo, policisti! super ste! našli dve zapestnici, bravoooo!

barabin (ni preverjeno)

mislim, da so to uhani

In reply to by mislim (ni preverjeno)

mislim (ni preverjeno)

vauuuu, še več zaslug imajo ... to so ja čist majhni predmeti, bravooo!

In reply to by barabin (ni preverjeno)

Starejše novice