Foto: Bobo
Policisti so minulo nedeljo, v poznih večernih urah obravnavali pobeg, nastala je prometna nesreča s smrtnim izidom.

Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, v kateri je ena oseba na kraju umrla. Po prvih podatkih voznik kombija, pri vožnji po primorski avtocesti in nato še na Tržaški cesti v Ljubljani ni ustavljal na znake policije.

Nato pa je na Trgu mladinskih delovnih brigad trčil v semafor in se prevrnil na bok.

V nesreči je umrl eden izmed potnikov v kombiju, v katerem je bilo poleg voznika še šest oseb.

Šlo naj bi za ilegalne prebežnike, katerih identiteta še ni potrjena, voznik pa je po prvih podatkih državjan Kosova, kateremu je bila odvzeta prostost.

Policisti še ugotavljajo vse okoliščine dogodka in nesreče.

Gasilci Gasilske brigade Ljubljana so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili poškodovane osebe iz vozila, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih ter z vpojnim sredstvom posuli izrekle motorne tekočine.

V nesreči je ena oseba izgubila življenje, šest poškodovanih pa so reševalci prepeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije sta ob 20.19 v križišču Tržaške in Bleiweisove ceste v Ljubljani trčili osebno in kombinirano vozilo, ki je zadelo še drog javne razsvetljave ter se prevrnilo na bok. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili poškodovane osebe iz vozila, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih ter z vpojnim sredstvom posuli izrekle motorne tekočine.

V nesreči je ena oseba izgubila življenje, šest poškodovanih pa so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

Komentarji (1)

krokodilka (ni preverjeno)

a je mel slabo vest, da je bežal

Starejše novice