Slika je simbolična.
Mariborski policisti so posredovali v gostinskem lokalu.

Mariborski policisti so včeraj, 8. marca 2023, v večernem času intervenirali v enem izmed gostinskih lokalov na območju Policijske postaje Maribor I, kjer je pijani gost žalil in zmerjal tam zaposleno. 

Policisti so ga izsledili na parkirnem prostoru in mu izdali plačilni nalog. 

Ker je naveden moški ponovno pričel kršiti javni red in mir in se, kljub ukazu policistov, da naj s kršitvijo preneha, ni umiril, so bili policisti primorani zoper njega odrediti pridržanje do streznitve.

S tem pa si je prislužil dodaten plačilni nalog zaradi neupoštevanja zakonitih ukazov policista ter nedostojnega vedenja na javnem kraju.

Komentarji (3)

timi jarni (ni preverjeno)

ko bi vi folk vedli kok so plavi veseli ko jih poklicejo,da spišejo toliko kazni. skor enako veselje kot odvijanje božičnih daril pod smrekco... ta teško zasluženi keš pa gre na račun od mnz. za naslednja mesca za plače bo, sploh če se spišejo še kake nove položnice za kršenje javnega reda in miru.

Fuzini Sajkec (ni preverjeno)

a sploh veste kulk se spije v rogaški slatini, šmarju pri jelši??? pijejo ga vsi, kazni pa ni, saj so vsi bolj domači in držijo skupi rokce čez prehod za pešce.

Pija Dogoš (ni preverjeno)

alkohol je glavno da te odžeja. pije se vsako jutro in večer,saj je žeja velika,cene ogromne, na morje pa na hrvaško,sploh maja,junija,julija ko se začnejo krpati in flikati avtocestne luknje in poškodovani asfalt in kilometre ograde za divjad... seveda to vse flikat in popravljat ko se začne kopalna sezona v umagu in krku,pagu,vrsaru,blejskih čolničov....

In reply to by Fuzini Sajkec (ni preverjeno)

Starejše novice