Ste se naveličali obstoječe službe ali pa še vedno pogledujete z primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Terme Maribor potrebujejo pravnika

Terme Maribor potrebujejo pravnika za pripravo in pregled pogodb ter vodenje pravnih zadev. Delo je za določen čas 12 mesecev s trimesečno poskusno dobo.

Prijave poslati do 3. avgusta.

Išče se širok nabor prevajalcev ...

TAIA je hitro rastoča inovativna mednarodna platforma, ki skrbi za prevajalske storitve na mednarodnem trgu.  Zaupajo jim podjetja, kot so Petrol, Conrad, Triglav, Iskra, AmCham, Kolektor in drugi. 

Na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com iščejo kakovostne prevajalce (ki so hkrati kakovostni lektorji) za poljski, slovaški, češki, albanski, portugalski, švedski, bolgarski, romunski, madžarski jezik v kombinaciji z angleškim in z vsaj tremi leti izkušnjami.

Nudijo pogodbeno delo, v primeru ekskluzivnega dogovora pa lahko mesečno plačilo znaša od 1000 – 1600 evrov bruto, odvisno od oblike pogodbenega sodelovanja. V primeru nerednega sodelovanja plačilo na besedo.

Medicinske sestre, bi delale v UKC Maribor?

V UKC Maribor potrebujejo medicinsko sestro, ki bi nadomeščala odsotnega delavca. 

Kandidati naj pošljejo prijave do 27. julija.

Lesnina v Mariboru išče prodajalca kuhinj in pohištva

Lesnina zaposluje v Mariboru tako prodajalca kuhinj kot tudi prodajalca pohištva, za delo v Hočah pa skladiščnika.

Naloge prodajalca kuhinj je 3D izris kuhinj in podajanje idej za opremljanje bivalnih prostorov ter svetovanje in prodaja pohištva. Zaželene so izkušnje na tem področju, smisel za delo s kupci in orientiranost k rezultatom.

Znati izrisati 3D se pričakuje tudi od kandidata za prodajalca pohištva, od katerega so prav tako zaželene triletne izkušnje.

Znotraj podjetja poskrbijo za razvoj naših sodelavcev, ki zajema poleg delavnic tudi individualno delo s coachem. Akademija zajema vrsto izobraževanj, od samega izrisa kuhinj, prodajnih tehnik do feng shui-ja, igre barv in svetlobe in še več.

V Hočah se potrebuje skladiščnika.

Rok za oddajo prijav na omenjena delovna mesta je 27. julija.

Zobni asistenti, prijetno vabljeni

BK Dental išče zobno asistentko, ki ima znanje in izkušnje za asistiranje zobozdravnikom v sodobnem zobozdravstvenem centru v Mariboru. Ste pripravljeni za moderno tehniko in na smeh? Se radi razgibavate v urejenem delovnem okolju in ste nagrajeni za vašo motivacijo?

Potem vas prav prijetno vabijo, da pošljete prošnje na email: [email protected].

Starejše novice