Pod vznožjem Pohorja je mesto, kjer se združijo gurmansko razvajanje, eleganten ambient in vrhunska storitev.

Ta prestižen hotel v osrčju Pohorja ni le destinacija za udobno in luksuzno bivanje, temveč tudi pravi raj za ljubitelje fine kulinarike.

V prijetnem in sproščujočem okolju restavracije hotela Habakuk se zdaj lahko vsak dan med 12. in 16. uro prepustite razkošju okusov in harmoniji domačih ter eksotičnih sestavin.

V štirihodnem meniju lahko uživate že za 25 evrov!

Pod taktirko priznanega kuharskega mojstra Boštjana Rožanca so ustvarjene jedi, ki odražajo neprecenljivo vrednost domačih izdelkov in inovativnosti sodobnih kuharskih tehnik.

Najboljše sestavine združene v kulinarično simfonijo

Prvovrstni kosi mesa, okusne morske ribe, obilica sezonske zelenjave z lokalnih vrtov in druge prefinjene sestavine se tukaj prepletajo v čudovite kulinarične simfonije.

Vsaka jed je skrbno načrtovana in pripravljena, da zadovolji tudi najbolj izbirčne brbončice.

A slastno razvajanje se ne konča pri glavnih jedeh. Hotel Habakuk je nedavno odprl tudi svojo slaščičarno, kjer se rojevajo prave mojstrovine iz sladkega testa. 

Od tradicionalne Pohorske omlete, do svežih sadnih tort in bogatih čokoladnih dobrot - vsaka sladica je pripravljena z ljubeznijo in predanostjo do sladke umetnosti.

Spoštujejo tradicijo, ki ji dodajo pridih inovativnosti

Poleg tega je restavracija ponosna na svojo à la carte ponudbo, kjer se s poudarkom na spoštovanju tradicije in želje po inovativnosti, oblikujejo nepozabne kulinarične zgodbe.

Tukaj se hrana prelevi v pravo umetnost, ki služi kot most povezovanja, praznovanja in izražanja ljubezni do življenja.

Njihova ekipa se ne trudi le pri izbiri najboljših sestavin in pripravi jedi, ampak je predana tudi zagotavljanju vrhunske storitve.

Z ljubeznijo do gostinstva, pozornostjo do detajlov in iskrenim nasmehom na obrazu se boste v Hotelu Habakuk počutili kot doma.

Obiščite restavracijo hotela Habakuk ob vznožju čudovitega zelenega Pohorja in se prepustite razkošju okusov.

»Hotel Habakuk - mesto, kjer se združijo gurmansko razvajanje, eleganten ambient in vrhunska storitev.«

Starejše novice