Marcos Tavares se je v Europarku družil s številnimi oboževalci in tako z njimi proslavil naslov državnih prvakov. Kapetan vijoličastih se je izkazal tudi z dobrodelno gesto.

Kapetan NK Maribor Marcos Tavares in najbolj priljubljeni Brazilec v mestu se je v sredo z vijoličastimi veselil naslova državnih prvakov, danes pa je naslov proslavil tudi v štajerskem nakupovalnem središču Europark, kjer se je zbrala množica oboževalcev in navijačev.

Tavares iskreno: Poglejte, prišel sem iz favele ...

Ob robu druženja si je živa legenda mariborskega nogometa vzela čas tudi za bralke in bralce Mariborinfo. Dejstvo, da je tako priljubljen v mestu ob Dravi ga nadvse veseli in si šteje v veliko čast.

»Zelo sem vesel. Prišel sem iz favele v Braziliji, tako, da je to za mene zelo velika čast. Zato igram nogomet, zato delam in živim. Ko vidim ljudi, ki mi pokažejo toliko ljubezni, to je zame največja motivacija in energija za naprej. Res imam rad, da živim tukaj v Mariboru,« je Tavares poudaril za Mariborinfo.

Tako je med drugim glasno izkazal željo za poletje, to je nič drugega kot novo uvrstitev Maribora v ligo prvakov!

Tavares nesebično pomagal gasilcem: »To je malenkost«

Tavares pa ni razveselil samo zvestih navijačev in preostalih ljubiteljev športa, ampak je z dobrodelno gesto polepšal dan tudi gasilcem PGD Tržec. Gasilcem PGD Tržec, ki zbirajo denar za novo gasilsko vozilo, je podaril podpisane kopačke.

»Mislim, da moramo vsi pomagati drugim. Ko dobim toliko ljubezni od navijačev, je res za mene malenkost, da tako pomagam drugim ljudem. Zdaj sem gasilcem in to mi je v veselje,« je še dodal najboljši strelec v zgodovini NK Maribor za Mariborinfo.

Živa legenda Maribora je obiskovalcem podelil avtograme, se z njimi fotografiral in sodeloval tudi pri žrebanju privlačnih nagrad. Za mizo, na kateri je bil tudi pokal državnih prvakov v Prvi ligi Telekom Slovenije, so se Tavaresu pridružili tudi otroci.

Tavares je med obiskovalce podelil podpisan dres, kopačke, bon za udeležbo na njegovem poletnem kampu in dve vabili za VIP druženje z njim.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice