V Mariboru je ta konec tedna dogodek namenjen ljubiteljem mode in trajnostnega načina življenja. Dvorana Lent gosti festival BeThrifty, kjer obiskovalci nakupujejo oblačila »na kile«.

V mariborski dvorani Lent se je danes začela razprodaja vintage oblačil BeThrifty. Odprta bo vse do 19. ure. Obiskovalci lahko razprodajo obiščejo še v soboto, 1. oktobra, od 10.30 do 18. ure. 

Za kaj sploh gre? 

BeThrifty je festival in spletna trgovina iz Avstrije s ciljem združiti modo in trajnost. Z edinstvenimi starinskimi kosi v najrazličnejših velikostih in znamkah je njihov cilj širiti ozaveščenost in dati modnim kosom drugo življenje.

Nakupovanje oblačil po teži

»Ne samo da smo eden največjih Vintage Kilo Eventov, ampak z BeThrifty izstopamo! Ponujamo največji in najboljši izbor vintage oblačil in recikliranih kosov,« so v povabilu na dogodek zapisali organizatorji. 

Kot pravijo, je na voljo velika izbira majic, vetrovk, usnjenih jaken, puloverjev, puloverjev s kapuco, srajc različnih blagovnih znamk.

»Ponujamo vam vaše najljubše znamke Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Ralph Lauren, vse je vključeno,« so še zapisali. 

Obiskovalci lahko vintage kose oblačil kupijo za 30 evrov na kilogram.

Za vstop na dogodek so potrebne vstopnice, ki si jih je mogoče zagotoviti na spletu, obiskovalci pa jih lahko za tri evre kupijo tudi na samem dogodku. 

Dodajo, da s trajnostnim nakupovanjem unikatnih vintage oblačil prispevate k čistejšemu in bolj zdravemu okolju.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mrazi (nepreverjen)

Me zanima, če se bo to prijelo pri nas?

Neviden (nepreverjen)

Ljudje ble..vi.Edini ,ki služijo so oni.Pobirajo iz kesonov škart robo ,ki je za đžabe in vam jo drago prodajajo.Popolnoma isto delajo romi ,ki se vsak dan smukajo okoli smetnjakov ter vam jo na kramarju ali kje drugje drago prodajo.kje imate pamet???

David2022 (nepreverjen)

Še ena nafukancija več, da imate še več. 🤣🤣

Urban Ruralen (nepreverjen)

Klošarija na kvadrat.

Starejše novice