Leto je naokoli in bralci Mariborinfo lahko ponovno izbirate, kje je najboljši sladoled v Mariboru v letu 2019.

V novem krogu izbora naj sladoleda v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo ste za finalno glasovanje predlagali vaše najljubše sladoledarje!

Po zbiranju predlogov sledi glasovanje. Sodelovanje je preprosto. V spodnjem vprašalniku izberete vašo najljubšo slaščičarno oziroma sladoledarja, ki se po vašem mnenju lahko pohvali z najboljšim sladoledom v Mariboru.

Glasovanje poteka do sobote, 29. junija, do polnoči. Najboljši sladoled v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo bomo razglasili naslednji dan.

Lani ste bralci in bralke Mariborinfo izglasovali, da najboljši sladoled strežejo v sladolednici Lastovka. Ali to še zmeraj drži?

Kako bomo izbrali naj sladoled v Mariboru?

Pot do naziva najboljšega sladoleda v Mariboru je enostavna. Na potezi ste vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med danimi predlogi glasovali za tistega sladoledarja ali za tisto slaščičarno, ki po vašem mnenju streže najboljši sladoled v Mariboru.

Glasovanje bo potekalo do sobote, 29. junija, do polnoči.

Tri, štiri … Naj se lov za najboljšim sladoledom v Mariboru v letu 2019 po izboru bralcev Mariborinfo začne!

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
a tak (ni preverjeno)

najboljši je itak v McDonaldsu

Hmmmm (ni preverjeno)

Loving hut ima najkvalitetnejši sladoled, sledi mu Ilich.

Najboljši pa je nerealna ocena saj milijon ljudi milijon okusov, 100 bab dvesto zis, 200 zis dva zoba? Dom Danice Vogrinec?.

Starejše novice