Vir: Bolha.com
Mariborski lokal z dolgoletno tradicijo, ki je vrsto let nočno življenje v mestu razvnemal z latino ritmi, na Bolhi išče novega najemnika.

»V samem centru mesta se v najem oddaja priznan gostinski lokal z dobrim imenom in zgodovino,« se začne oglas za lokal na mariborskem Lentu. V preteklosti je bil tam Bongos, nato pa kar 13 let Fuego, ki je obiskovalce navduševal z vročimi latino ritmi.

»Dosedanji najemniki smo se odločili, da se bomo bolj posvetili svojim drugim projektom in dali priložnost naslednikom za razvijanje tega lokala,« je za Mariborinfo povedal Marko Safran

Kot so zapisali v oglasu, je najem lokala izjemna priložnost za novo energijo v zaspanem mariborskem nočnem življenju. Dodajajo, da je primerno tako za osebo, ki je na začetku poslovne poti, kot za izkušene podjetnike.

Klub pripravljen na takojšnje odprtje

Klub se oddaja z vso potrebno opremo in je pripravljen na takojšnje odprtje. 

Najem tako vključuje ozvočenje, razsvetljavo, hladilnike, ledomate, blagajno, kadilnico, sanitarije, garderobo, skladišče, mize, klopi, stole. »Skratka vse, kar je potrebno za takojšnji zagon poslovanja,« pravijo dosedanji najemniki. 

Trenutni odpiralni čas je do 2. ure zjutraj. Koliko znaša najemnina? 

Najemnina znaša 1000 evrov mesečno, brez vključenih stroškov. Če se odpiralni čas podaljša do 4. ure, se najemnina poveča na 1500 evrov. Možno je delovanje lokala tudi čez dan.

Pogoj za najem je odkup inventarja v vrednosti 28.000 evrov, pri čemer je možno obročno odplačevanje. 

Lokal januarja zaprl vrata

»Cenjeni gostje! Obveščamo vas, da bo Fuego do nadaljnjega žal zaprt,« so v začetku januarja sporočili na Facebook profilu priljubljenega lokala. 

Kaj točno je botrovalo zaprtju, takrat niso zapisali. Pred časom se je sicer v medijih že poročalo, da lokale na Lentu, med njimi tudi Fuego, pesti spremenjen prometni režim in gradbena dela. 

Dodatno pa lastnike lokalov razburjajo spremembe delovnega časa. Če se je v Fuegu nekoč zabavalo do poznih jutranjih ur, so morali delovni čas skrajšati. Maja so lokalu Fuegu namreč prekinili že odobren delovni čas, in sicer iz 4. ure na 2. uro zjutraj.

Komentarji (9)

Augsburg (ni preverjeno)

Kam smo prišli. Najemnina je 1000 EUR, če pa se obratovalni čas podaljša do 4. ure, pa je 1500 EUR ... Saj to ne moreš verjet. Kaj ima najdemodajalca za zanimat, kdaj najemnik obratuje. Slovenska foušija v vsem svojem sijaju: "Če služi preveč z mojo nepremičnino, mu pa dvignem najemnino za 50 %."

Če je najemodajalec tako "sposoben", naj sam vodi nepremičnino in služi z njo, zakaj potem rabi najemnika?

Ni čudno, da so potem lokali prazni in se vsakih nekaj let vse sesuva in na novo postavlja. Vsi bi radi na kratek rok obogateli ... Ah, ja. Slovenceljni.

Enkí Kriyatana (ni preverjeno)

Točno tak! Bolj si priden, bolj te paraziti obirajo. Naj ta najemnik sam dela do 4, klovn en.

In reply to by Augsburg (ni preverjeno)

Enkí Kriyatana (ni preverjeno)

*najemodajalec
Mi je pritisk dvignal, sem takoj zajebu besedo.

In reply to by Enkí Kriyatana (ni preverjeno)

Savage68 (ni preverjeno)

Gre se za to, da trenutno lokali v Mariboru po odloku niti ne smejo obratovati dlje kot do 2. ure, zaradi česar so se zaprli praktično vsi lokali.

In reply to by Augsburg (ni preverjeno)

Slounica (ni preverjeno)

Gre se zato, da se kam pride.

In reply to by Savage68 (ni preverjeno)

Chin Wong (ni preverjeno)

glej chin-li tole se splača full, prvo moraš izplačati inventar 28 somov,potem pa še dodati 50% da je odprt do 4zjutraj. Tole bi boljš bilo spucat vse ven in odprt kitajsko restavracijo ,riž ,rezanci,kitajsko zelje,korenček,čebula,....

Mer Habba (ni preverjeno)

Ljudsko kuhno naj Arsenovičić naredi vun, ker bo v kratkem puno raje na obdavčenih socjalkah! To trebamo zaj prvo!

In reply to by Chin Wong (ni preverjeno)

Marburg ad drau (ni preverjeno)

seveda je odvec pojasnjevati da za vsem stoji cetnik -ljudozerec-on je dal skrajsati delovni cas lokala-maribor-kako dolgo bomo se prenasali okupacijo srbsega cetnika in njegovih placancev-in to za nas javen skupni denar-vas vprasam!!???teraj cetnika!!!

Pohorčan (ni preverjeno)

Tote Persenovič - Žab on zglede kak da bi ga bik nategna.

In reply to by Marburg ad drau (ni preverjeno)

Starejše novice