Vir: Facebook profil Fuego - Latino club
Še en mariborski lokal z dolgoletno tradicijo, ki že vrsto let služi kot nočni klub, zapira svoja vrata.

»Cenjeni gostje! Obveščamo vas, da bo Fuego do nadaljnjega žal zaprt,« so sporočili na Facebook profilu priljubljenega lokala, ki je obiskovalce navduševal z vročimi latino ritmi.

»Najlepša hvala za vsak vaš dosedanji obisk in podporo ter upamo, da se morda pa spet kmalu vidimo,« so ob tem še zapisali. 

Kaj točno je botrovalo zaprtju, niso zapisali. Pred časom se je sicer v medijih že poročalo, da lokale na Lentu, med njimi tudi Fuego, pesti spremenjen prometni režim in gradbena dela. 

Dodatno pa lastnike lokalov razburjajo spremembe delovnega časa. Neuradno naj bi v novo strategijo ureditve mesta spadal tudi krajši čas obratovanja lokalov. 

Če se je v Fuegu nekoč zabavalo do poznih jutranjih ur, so morali delovni čas skrajšati. Maja so lokalu Fuegu namreč prekinili že odobren delovni čas, in sicer iz 4. ure na 2. uro zjutraj.

Fuego novega lastnika išče na Bolhi

Lokal Fuego, ki se nahaja v neposrednem središču mesta, med Glavnim trgom in Lentom, sicer najdemo tudi portalu Bolha.

Lokal, ki obsega 147 kvadratnih metrov površine, se prodaja za 300.000 evrov.

Komentarji (5)

Ninnika (ni preverjeno)

Se malo pa bo center samo za turiste.

Urška zabuhla (ni preverjeno)

tam sem jaz najraje plesala na štangi
robert pernati pa je bil moj asistent
z brisačo v roki

In reply to by Ninnika (ni preverjeno)

Dzinx (ni preverjeno)

Naravna selekcija....

Joze mb (ni preverjeno)

Novinarji pišete bedarije...kaki prometni režim je kriv? Če so župan in njegovi odločli, da je delovni čas samo do 2 ure. Oziroma so se stanovalci bunili, ker so bli 2 leti navajeni tišine. Prej nikoli ni bilo nobenih težav leta nazaj sedaj pa ko je Arsenovič pa dela čistko. Niagara je tudi v Mb pa je galama čez vikende...tam so tudi stanovalci zraven...pa so lahko brez problema do 4 zjutraj. Pa če tudi pišete o prodaji se lokal prodaja že od leta 2021.

ovo je balkan (ni preverjeno)

Eh moji mariborčani, štajerci dragi. nekad so vas jeb... jodlari, sad vas jeb. en čedo, ki ste ga sami izvolili. Slava Srbiji

Starejše novice