Slika je simbolična (foto: Miloš Vujinović).
Mariborska občina išče potencialnega najemnika za občinski poslovni prostor. Za kakšen prostor gre in koliko bo moral potencialni najemnik odšteti za njegov najem?

Mestna občina Maribor je na svoji spletni strani objavila javni razpis, v sklopu katerega bo skušala najti najemnika za poslovni prostor v lasti občine.

Poslovni prostor se nahaja v Kamnici, natančneje ob stavbi na naslovu Koroška cesta 214, oddaja pa se za trgovsko dejavnost in dejavnost skladiščenja trgovskega blaga oziroma materiala.

Poslovni prostor je velik 181,04 kvadratnega metra, izhodiščna mesečna najemnina za poslovni prostor pa znaša 691 evrov.

Občina ponuja poslovni prostor v Kamnici

Kot že omenjeno, bo občina skušala najti novega najemnika za poslovni prostor v lasti občine. In sicer gre za:

  • poslovni prostor v Kamnici ob stavbi Koroška cesta 214, v skupni izmeri 181,04 kvadratnega metra, od tega trgovski poslovni prostor obsega 39,94 kvadratnega metra, skladiščni prostor pa 141,10 kvadratnega metra.

Pri tem pa izhodiščna mesečna najemnina znaša 691 evrov. Ponujena mesečna najemnina ne sme biti nižja od objavljene izhodiščne mesečne najemnine.

Ponudbe zbirajo do 4. julija

Občina bo z najemnikom najemno razmerje sklenila s prvim dnem v mesecu, predvidoma 1. avgusta, in sicer za nedoločen čas. Poslovni prostor se oddaja v stanju, kakršnem je, brez opreme, kot zaključena celota.

Pri tem pa je najemnik poleg najemnine in nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, za poslovni prostor dolžan plačevati tudi druge stroške, med drugim individualne ter skupne obratovalne stroške.

Mariborska občina bo najemno pogodbo sklenila z najugodnejšim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo najemnino za mesečni najem, a mora ponudnik pred oddajo ponudbe vplačati varščino v višini dveh mesečnih najemnin.

Potencialni najemniki ob tem izpolnijo obrazec na spletni strani občine, kjer se nahajajo tudi vse ostale podrobnosti, svoje ponudbe pa morajo poslati na naslov Mestne občine Maribor do vključno s četrtkom, 4. julija, do 12. ure.

Komentarji (1)

Ploko (ni preverjeno)

hvala ne bi raje-dokler bo ovi zahrbtnez arsenov-ić na delovnem mestu za zupana -se sploh nimamo kaj za pogovarjati!!!!!s cetniki ,jugofili,komunisti/levicarji ne poslujemo!!!pika amen!!!!

Starejše novice