Slika je simbolična.
Avtorica zapisa se sprašuje, kako so starši tako drobnima dekletoma dovolili vožnjo z motorjem.

V Facebook skupini Promet za Štajersko je članica skupine objavila zapis, ki daje misliti. 

»Nekaj minut nazaj, na križišču v Celju pri 24-ki, sta dve mladoletni punci, otroka, verjetno ne več kot kakšnih 11 let stari, na skuterju zaradi neobvladovanja motorja padli iz pločnika na cesto.

V tistem je pripeljal mimo manjši kombi. Če voznik ne bi reagiral pravočasno in bil pozoren na cesto oziroma bi pripeljal malo prej, bi punci ostali brez življenja ali pa hudo poškodovani,« je zapisala. 

Sprašuje se, kako so starši otrokoma dovolili vožnjo z motorjem. »Obe tako suhi in drobceni. Ko je na skuterju sedela, kolikor sem videla, se še tal ni mogla dotakniti,« je zapisala. 

»Da so starši sploh dovolili, da vozi motor in si tako neizkušeni in mladi dekleti skoraj uničita življenje. Žalostno res,« je še dodala. 

Ob tem je zapisala, da ne misli nič slabega o starših teh dveh deklic, a da upa, da bosta videla objavo in naslednjič dvakrat premislila, preden jima bosta spet dovolila voziti motor.

Komentarji (4)

Neviden (ni preverjeno)

Še en kavč novinar.Pa kdo še uporablja ta gnil fejsfris

Surfeiter (ni preverjeno)

sereš

In reply to by Neviden (ni preverjeno)

Zvegla (ni preverjeno)

ko punca ostane brez življenja... to se bere, kot da je še naprej ta ista punca, samo pač brez življenja... dokaj točen opis v bistvu. kaj dela funkcionalna nepismenost...

Surfeiter (ni preverjeno)

Kako lahko obe vozita?

Starejše novice