Foto: Miloš Vujinović
Odzivni čas ambulant družinske medicine podaljšan zaradi povečanega števila bolniških odsotnosti zdravnikov.

Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor je sporočil, da je zaradi povečanega števila bolniških odsotnosti zdravnikov odzivni čas posameznih ambulant družinske medicine podaljšan. 

V mariborskem zdravstvenem domu je v četrtek, 13. januarja 2022, zaradi bolniškega staleža odsotnih 14 zdravnikov družinske medicine.

V naslednjih dneh pričakujejo, da bo odsotnost zdravnikov še naraščala in bo odzivni čas posameznih ambulant družinske medicine zaradi tega daljši. 

Paciente prosijo za strpnost in se zahvaljujejo za razumevanje.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hh (nepreverjen)

Zdravniki si sami določijo kdaj so bolani . To je stara zgodba ,ki jo poznamo največ krat v času počitnic .

andrej 57 (nepreverjen)

14 zdravikov v staležu, in vsi polno cepljenih. A se vam ne zdi, da je nekaj narobe v naši ljubi Covid zgodbi...
Kako dolgo še....
Poklukar pa seveda ni za zgolj PC pogoj... če pa zdravstvo služi mastne pare na T. Še nekaj dni, pa bo obvezno tudi za 6x cepljene....ampak karavana gre dalje

ip (nepreverjen)

Malo si morajo spočit.

Zikollino (nepreverjen)

4X cepljeni so v staležu?
Koliko napak so ti naši vrli "strokovnjaki" storili od začetka pandemije? Bo ostal kdo brez službe? Bo ostal kdo brez licence? V banki zgubiš službo, če narobe gledaš ...

ašatan (nepreverjen)

Stanujem 10 metrov od treh ambulant družinske medicine. Zdravniki sicer delajo, ampak nič več kot 3,5 ure na dan. Za koncesijo pa dobijo plačano 8-urno delo. Pa še nekaj, družinske medicine pri nas sploh ni, bila je včasih. Ostali so samo zdravniki splošne medicine. Nedotakljiv kartel, ki si baše denar v žepe na račun testiranj, cepljenja z zvarkom neznanega izvora. O tem koliko so si beli bogovi nabasali žepe v času neke neznane epidemije, pa že ptički čivkajo. Strokovni direktor UKC Maribor 80 tisoč evrov. Ni slabo za to, da sploh nima kontakta s pacienti. In takih strokovnjakov, ki so si nabasali žepe še za prihodnje generacije, je pri nas preveč. Pacienti pa smo kar tiho, ker smo ustrahovani.

Starejše novice