Koronavirus je zdesetkal tudi zaposlene v Mariborski knjižnici. Zaradi izpada kadra nekatere enote zato poslujejo po skrajšanem delovnem času.

Zaradi naraščanja števila okužb s koronavirusom in posledično več odrejenih karanten, so bili v Mariborski knjižnici primorani prilagoditi urnik poslovanja. 

Iz Mariborske knjižnice obveščajo, da zaradi povečanega števila okužb v kolektivu, po skrajšanem delovnem času poslujejo Pionirska knjižnica Rotovž, Osrednja knjižnica Rotovž in Čitalnica. 

Do nadaljnjega si je tam mogoče gradivo izposoditi od ponedeljka do petka od 9.00 do 16.00 in v soboto od 8.00 do 13.00. 

Gradivo, izposojeno v katerikoli od teh enot, lahko vrnete v knjigomat, ki se nahaja v pritličju Trgovskega centra City ali v katerikoli drugi enoti Mariborske knjižnice.

Spomnimo … Osrednja knjižnica Rotovž in Čitalnica sta preseljeni na začasno lokacijo v Trgovski center City. Na Rotovškem trgu bodo namreč v prihodnjih tednih začeli z rušitvenimi deli, ki jim bo sledila gradnja Centra Rotovž. 

Starejše novice