Medtem ko se šolarji jutri ponovno vračajo v šolske klopi, pa odrasle čakajo delovna mesta. Ste brez slednjega ali pa si ga še vedno želite zamenjati?

Izbrskali smo nekaj delovnih mest, ki jih ponujajo podjetja v Mariboru in okolici. Pot pa vas lahko zanese tudi v tujino.

Po kruh raje v tujino?

Kovinska dela S&N ponujajo redno zaposlitev elektromonterjem, ki bi v državah Evropske unije (Nemčija, Avstrija ...) sestavljali dvigala ter opravljali še nekatera druga dela po naročilu in glede na potrebe delovnega procesa.

Potrebno je imeti zaključeno vsaj osnovno šolo, dve leti delovnih izkušenj ter zmožnost samostojnega in skupinskega dela. Potreben je tudi dober vid in ročne spretnosti, zaželeno pa je osnovno znanje nemškega ali angleškega jezika, a to ni pogoj za zaposlitev, ter vozniški izpit B kategorije.

Gre za dolgoročno zaposlitev, prijave pa je treba poslati takoj oziroma v roku 14 dni.

Skoraj 2000 evrov neto za električarja

Vodilni slovenski proizvajalec ogrevalnih sistemov na lesno biomaso WALTIS išče električarja, ki bi servisiral kotle, reševal reklamacije na terenu ter prevzemal klice strank, ki bi jim podajal ustrezne informacije in napotke. Podjetje pričakuje od kandidata znanje iz tehnične stroke ter odgovornost in vestnost.

Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas in plačo od 1.100 do 1.900 evrov neto (odvisni od znanja in delovne učinkovitosti). 

Svojo prijavo pošljite po e-pošti na: [email protected] ali pa pokličite na telefonsko številko 02 460 08 01.

Violinisti, pozor! 

Slovenska filharmonija išče za eno leto orkestrskega glasbenika tutista (violinista) za igranje v simfoničnem orkestru

Prijava je mogoča do 24. septembra.

Ekspert v oddelku investicij

OMV Slovenija potrebuje eksperta v oddelku investicij, ki bi pripravljal predloge investicijskih in vzdrževalnih del na področju izgradnje/obnove bencinskih servisov, izdelal idejne rešitve, projektne naloge in ocene investicijskih vrednosti, sodeloval
pri pripravi in usklajevanju terminskih planov za izvedbo projektov ter sodeloval z operativno nabavo pri izvedbi razpisov s področja investicij.

Kaj pričakujejo od izbranega kandidata, si lahko preberete v zaposlitvenem oglasu. 

Prijave pričakujejo do vključno 12. septembra.

Osebni finančni svetovalec v Mariboru?

Podružnica Sperbank v Mariboru išče osebnega finančnega svetovalca, ki ima najmanj leto dni izkušenj, VI. ali V. stopnjo ekonomske ali ustrezne strokovne smeri.

Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo.

Elektronske prijave sprejemajo do vključno 11. septembra.

Starejše novice