Foto: Facebook profil Tanje Kocman
V začetku aprila se je od radijskih valov poslovila znana radijska voditeljica Tanja Kocman, ki pa ne počiva, temveč vztrajno dela na novem projektu.

Nedavno smo poročali, da se iz Radia Center poslavlja znana radijska voditeljica Tanja Kocman.

»Od 1. aprila nisem več del Radia Center. Še naprej ostajam aktivna na svojih družbenih omrežjih, še bom pisala kolumne, scenarije zase in druge ter ohranila ljubezen do radia, ki jo bom morda še izživela na kakšni drugi frekvenci,« je takrat za Mariborinfo povedala Tanja Kocman.

Sedaj pa se Kocmanova loteva novega projekta. »Glede na to, da sem samozaposlena že vrsto let, sem se končno odločila, da bom poskusila nekaj ustvariti zase. Tako sem se lotila enega projekta, o katerem bom kmalu lahko povedala več, zaenkrat pa še je v nastajanju. Je povezan z mediji, a na nekoliko drugačen način,« pravi Tanja Kocman.

Dodaja, da jo kljub novemu projektu še vedno drži ljubezen do radia, zaradi česar verjame, da se bo v nekem trenutku znova znašla pred mikrofonom.

»V dneh brez službe sem še vseeno veliko delala, ker mi je misel na to, da ne počnem nič, kar tuja. Tako da sem se pripravljala za nove projekte ter si delala načrte za vse, kar bi v tem letu res rada sproducirala. Skratka, idej ne manjka, upajmo, da bo tako tudi s časom in voljo,« še dodaja Tanja Kocman.

Komentarji (5)

Katja7 (ni preverjeno)

Kmalu bo utonila v pozabo,kamor spada.Nezanimiva,dolgocasna,wanna be smesna,prezirajoca do moskih,ker je pac nocejo(roko na srce,ce pa se najde tip,da mu je vsec,pa mora res imet"apetit"),niti M od moderatorke ni bila nikoli.Se cudim,da so jo sploh tako dolgo imeli na Centru.Nima nobene inteligence,niti Kori ne,ker nikoli ni bila sposobna voditi jutranjega programa.Brskanje po netu in komentiranje clankov v eter ni moderiranje.Nikoli ni bila in nikoli ne bo nek presezek.Pa shujsa naj,mogoce bo ona in posledicno njeni clanki bolj cloveski in manj frustrirajoci.Ko pa jo vidim na IG s svojo matko,to pa je potem res tista najnizja stopnja attention whore.

Myspace angle shot (ni preverjeno)

Sem ti mislil reči da kar v redu zgleda glede na te dve sliki tu, potlej sem jo pa šel pogooglat. Jao, vse trike fotografije pokoristi, pa še verjetno so to starejše slike. Imaš prav.

In reply to by Katja7 (ni preverjeno)

stanislav marko (ni preverjeno)

Pa koga briga kaj počne .

kozerc (ni preverjeno)

slovenska amy shumer, ne samo po slabem humorju ampak tudi po izgledu. Večno jamranje kak je doben noče, kak so dedi žleht, pa kak se ne "sekira" da je zavaljena. Smešna pa tak samo istim kalibrom žensk pa starim dedom, ki delajo na mašinžagi. Še vedno ne morem verjet, da je delala reklamo za vodo, kjer "laufa" hahahah

johanstrauss (ni preverjeno)

ono ko si pod 40 pa izgleda tvoja mati boljse kot ti ...

Starejše novice