FOTO: Bojan Mihalič
Strašljivi Hotel Transilvanija je odprl svoja vrata in v neraziskani dvorec pošasti privabil tudi številne obiskovalce Europarka Maribor.

Majhni in tudi tisti, ki dosegajo Vladova leta, so se spremenili v nagajive in radovedne pošastkote ter vstopili v Drakulov dvorec. Srčni junaki istoimenskega filma so od 1. do 10. oktobra pričarali strašljivo, pošastno in predvsem zabavno družinsko dogodivščino za vse obiskovalce mariborskega nakupovalnega središča. 

Nepozaben svet pošasti

Prikupna Manca (Mavis) je v družbi grofa Drakule (Drac), Frankensteina – Franca, mumije Ožbeja (Murray), Denisa in Vlada navdušene obiskovalce popeljala skozi dvorec, poln skritih kod, ključev, svetlobnih in laserskih učinkov ter drugih presenečenj. Pobegniti iz Drakulove sobe, Frankensteinovega laboratorija in sobe mumije Ožbeja je bil za najmlajše prav pošasten izziv. Srčni junaki so v Hotel Transilvanija privabili tudi znane obraze.

Nepozabni družinski dogodivščini v Europarku Maribor so se pridružili stilistka in urednica revije Grazia Špela Štamol s sinom Vitanom, novinarka in pisateljica Miša Margan Kocbek s hčerko Kiano, slovenska blogerka Jasna Vale s hčerko ter pevec in plesni učitelj Sebastian z nečakoma. 

Pošasti v slovenskih nakupovalnih središčih 

Tematski park Hotel Transilvanija je tako sklenil turnejo po slovenskih nakupovalnih središčih. V ljubljanskem Cityparku, celjskem Citycentru in mariborskem Europarku ga je obiskalo kar več kot 8.300 obiskovalcev.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mackenzie_Grimwade

Z delom od doma zaslužim 138 na uro. Hkrati sem bil zelo presenečen, ker mi je sosed svetoval, naj se preusmerim na povprečno 120, vendar vidim, kako zdaj deluje. Doživljam množično svobodo zdaj, ko sem moj nejavni šef.

To počnem ......... w­w­w­.­C­a­s­h­F­l­o­w­7­7­.­C­o­m

Starejše novice