Ponovno smo izbrskali nekaj prostih delovnih mest, ki se ponujajo v Mariboru in okolici.

Še vedno brez službe? Ali pa le sanjate o zamenjavi obstoječe? Izbrskali smo nekaj zanimivih oglasov, morda boste za kakšnega ugotovili, da ste ravno vi primeren kandidat oziroma kandidatka. 

Mariborska livarna išče ...

Mariborska livarna potrebuje razvijalca in skrbnika programskih rešitev, ki bi pripravljal ustrezna programska orodja,nadzoroval in testiral tovrstne rešitve, odkrival in odpravljal napake, izobraževal uporabnike o uporabi programske opreme, podajal predloge in podobno. 

Zaposlitev se ponuja za 12 mesecev, kandidat pa mora imeti leto dni izkušenj. 

Kandidati naj prijavo pošljejo do 2. oktobra.

Pomoč aktivni invalidni osebi, plača 1.570 evrov

Za pomoč aktivni invalidni osebi pri osebni negi in higieni, fizioloških potrebah, oblačenju, premeščanju ter gospodinjskih in drugih opravilih se išče osebno asistentko. 

Bruto plača z dodatki bi znašala 1.570 evrov na mesec. Od kandidatke se pričakuje pozitivna človeška naravnanost, vljudnost, prilagodljivost in iznajdljivost.

»Pravo osebo za izvajanje del potrebujemo nujno. Urnik dela je specifičen in sistemsko planiran za dolgoročno obdobje, tako da si lahko zaposlena organizira in planira privatno življenje. Urnik ni prezahteven, delovni pogoji, ko se zaposlena navadi dela, pa so umirjeni. Povrnjeni so tudi potni stroški.«

Zobozdravnik in brez specializacije?

V Zdravstvenem domu Lenart iščejo zobozdravnika z licenco in brez specializacije. Zaposlitev se ponuja za nedoločen čas, potrebna pa je ustrezna izobrazba. Poskusna doba: štiri mesece.Zobozdravnik in brez specializacije?

Prijava je mogoča do 12. oktobra.

Bi prodajali nova Oplova vozila?

Slovensko podjetje Flamin avto išče prodajalca vozil, ki bo s svojim delom skrbel za uspešno prodajo novih vozil Opel. Od slednjega se pričakuje najmanj V. stopnjo izobrazbe ekonomske ali tehnične smeri, vozniški izpit, poznavanje avtomobilske industrije, prodaje vozil in tri leta izkušenj v prodaji. 

Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.

Mizarji, pozor!

V Pesnici pri podjetju Klajn iščejo mizarja za mizarske storitve v delavnici. Poleg opravljene srednje poklicne šole ter ročne spretnosti in natančnosti pa želi delodajalec tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda. Kandidat

Prijava je mogoča do 12. oktobra

Starejše novice