Foto: Sandi Kelc, Tomi Gomilšek Facebook
Tomi Gomilšek, ki ga Ptujčani poznamo tudi kot klovna, ki redno zabava otroke in odrasle, pa je razveselil s to objavo na Facebooku.

Tomi Gomilšek je znani Ptujčan, ki se ga lahko spomnimo tudi po skečih, parodijah in glasbenih spotih. Med najbolj gledanimi na Youtubu je šaljivi komad o Sanjskem moškem. 

Poznamo pa ga tudi kot klovna, ki zabava mlade in stare. V svoji klovnski opravi zabava tudi na rojstnih dnevih, porokah ali drugih priložnostih. 

Zdaj pa je mnoge, mlade in stare, presenetil z objavo na svojem Facebook profilu. 

»Tega ne počnem, ker imam veliko, ampak ker vem, kaj pomeni osrečiti najmlajše«

Se še ga spomnite, ko se je leta 2012 predstavil kot žongler in čarovnik v oddaji Slovenija ima talent? Od takrat pa do danes je nastopil na rojstnih dnevih, porokah, Abrahamih in raznih drugih dogodkih. 

Mnoge pa je razveselil z razkritjem, da je na otroška praznovanja pripravljen priti popolnoma brezplačno. 

A zakaj? »V kolikor prosite mene za otrokov rojstni dan, to ne pomeni, da nimate ali da si ne morete privoščiti otroške animacije, to pomeni, da z mano sklenete kompenzacijo v obliki tega, da jaz počnem kar me osrečuje, da narišem nasmehe vašim najmlajšim, vi pa pri tem prišparate, dogovorjeno?« 

V kaosu, ki nas obdaja, se najraje našemi v klovna in v programu uživa z iskrenimi ljudmi, ki mu namenjajo iskrene nasmeške, je zapisal Tomi. 

In kako bo zabaval otroke? V eni uri programa jim pokaže, kako se žonglira, čara, balone preoblikuje v živali in poslika obraz. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice