Vir: Inštitut za medijske komunikacije
Inštitut za medijske komunikacije letos ponovno pripravlja medijski dan, ki se bo odvil jutri, 20. maja 2021. Letošnja glavna tematika dogodka so izzivi in trendi digitalne prihodnosti.

Letošnje leto se je inštitut za medijske komunikacije odločil, da kljub težjim razmeram vseeno organizira medijski dan tokrat preko spleta. Projekt se je začel v letu 2019, a lani zaradi omejitev koronavirusa ni prišel do izvedbe.

Na dogodku bo možno slišati številne znane obraze, in sicer programski direktor PRO PLUS Branko Čakarmiš, grafični oblikovalec Slavimir Stojanović in kreativni direktor v oglaševalski agenciji Luna Tine Lugarič

Novosti na dogodku

Prijetno presenečenje na letošnjem dogodku so tuji gosti, in sicer bosta med govorci tudi Ghassan Abu Hussein, dopisnik za Al Jazeero, in Daya Thusu, profesor na univerzi iz Hong Konga.

Dodatna novost na dogodku so delavnice, na katere se je treba predhodno prijaviti zaradi omejenega števila mest. Na voljo bosta dve delavnici, in sicer vizualna poezija z Marion Robinson in učinkovita komunikacija na družbenih medijih z Moniko Horvat.

Dogodka se je možno udeležiti preko povezave na spletni strani Inštituta za medijske komunikacije ali družbenem omrežju Facebook, izvedel pa se bo jutri, 20. maja 2021, od 10.00 do 18.00.

Komentarji (1)

mediji za svobodo (ni preverjeno)

alo/hronika/crna-hronika/505209/juric-ucenjuje-politicara-pedofila-bivsi-direktor-beogradske-policije-otkriva-pozadinu-slucaja-koji-intrigira-javnost

Starejše novice