Vir: Sodnedrazbe.si
Ne glede na to, ali se zanimate za nakup stanovanja, hiše ali pa rabljenega avtomobila, so morda pravi naslov za to sodne dražbe. Pregledali smo portal sodnih dražb in našli nekaj zanimivih nepremičnin in ostalih predmetov.

Na sodnih dražbah največkrat pristanejo hiše in zemljišča, včasih pa se zgodi, da se prodajajo tudi ostali predmeti, kot so na primer avtomobili, kosilnice, pečice ali vrtne garniture.

Prečesali smo portal sodnih dražb in odkrili, da se v Mariboru in v okolici prodaja kar nekaj zanimivih premičnin in nepremičnin.

Stanovanjska hiša v Zgornji Kungoti

Okrajno sodišče v Mariboru bo na dražbi prodajalo stanovanjsko in kmetijsko stavbo, stavbno zemljišče ter kmetijsko zemljišče v naselju Spodnje Vrtiče v Zgornji Kungoti. 

Stanovanjska hiša je bila grajena okoli leta 1966. kot izhaja iz cenilnega poročila, je bila fasada obnovljena leta 1997, streha leta 2006. Ogrevanje je centralno, peči so v večnamenskem kmetijskem objektu, ki stoji v sklopu dvorišča. Stavba je dobro vzdrževana.

Dražba bo potekala v sredo, 19. aprila. Vrednost nepremičnine znaša 84.140 evrov. Izklicna cena znaša 65.000 evrov in se povečuje za tisoč evrov. 

Avtomobilska prikolica za prevoz plovil

Med premičninami je za dražbo na voljo še avtomobilska prikolica za prevoz plovil, ki se nahaja v naselju pod Pohorjem v Mestni občini Maribor.

Gre za avtomobilsko prikolico za prevoz plovil do 750 kilogramov, znamke Pedretti Rimorchi.

Dražba vozila bo 28. marca, izklicna cena na dražbi bo 300 evrov.

Šali, torbice, sončna očala, uhani, verižice …

V Mariboru je za sodno dražbo namenjena še večja količina nakita in drugih modnih dodatkov. Med drugim bo na dražbi 119 ročnih ur, 222 plastičnih prstanov, 469 kovinskih zapestnic, 52 pasjih ovratnic in še mnogo drugega. 

Predmeti se bodo prodajali na javni dražbi, ki bo v sredo, 29. marca, ob 9.30 na naslovu Gosposvetska cesta 84. 

Osebno vozilo audi A4

Na sodni dražbi bo med drugim mogoče kupiti samostoječi audi A4, AVANT 1.9 TDI, letnik 2004, VIN: WAUZZZ8E95A044126.

Vozilo se nahaja na Zrkovski cesti v Mariboru, ocenjeno pa je na 1000 evrov. Takšna bo tudi izklicna cena na dražbi.

Dražba z zviševanjem cene bo potekala v četrtek, 23. marca.

Sedežna garnitura

Na sodni dražbi se je prav tako znašla kotna sedežna garnitura v sivo-črni barvi. Nahaja se na Smetanovi ulici v Mariboru.

Dražba z zviševanjem cene bo potekala v torek, 28. marca. Izklicna cena za sedežno garnituro znaša 200 evrov. 

Na istem naslovu bo tega dne bosta na dražbi še LCD televizor z izklicno ceno 150 evrov in osebni računalnik z izklicno ceno 50 evrov. 

Baterijska kosilnica in dva žara

S pomočjo dražbe se bo prodajal tudi baterijska kosilnica Bosch 36-650. Ta se nahaja na Prešernovi ulici, v občini Pragersko. 

Dražba z zviševanjem cene bo potekala v ponedeljek, 3. aprila. Izklicna cena za kosilnico znaša 400 evrov. 

Na istem naslovu bo tega dne bosta na dražbi še dva žara. 

Sušilni stroj Gorenje

S pomočjo dražbe se bo prodajal tudi sušilni stroj Gorenje, primeren za sušenje do sedem kilogramov oblačil. Sušilni stroj se nahaja v Spodnjem Dupleku.

Dražba z zviševanjem cene bo potekala v torek, 28. marca. Izklicna cena za sušilni strok znaša 250 evrov. 

Na istem naslovu bodo tega dne na dražbi še LCD televizor Sony, električna pečica Matrix, klimatska naprava Kaisai in LCD televizor LG. 

Komentarji (6)

Politik (ni preverjeno)

Drugi milijone kradejo,odpisujejo ,revežu pa še tisto malo bi prodali.

Neko (ni preverjeno)

V Ljubljani volijo take, ko milijone kradejo.

In reply to by Politik (ni preverjeno)

orožnik (ni preverjeno)

V posmeh ali tragikomičnosti državi oz. slovenskemu sodstvu, ravnokar, pred par dnevi so odpisali jankovičevemu sineku 5 miljonov. No, tu pa pride do izraza Jankovičev citat iz lanske oddaje na HRTV "nedeljom u dva", kjer je Jankovičć izjavil, dobesedno, sem gledal, ko je rekel: "jaz se nikogar ne bojim, ker sem vedno proti Janši"! Je potreben še kakšen komentar???????

pohorskisvizec

Hja, živimo v državi, ki jo usmerja globoka država! Vsak dan lahko opazimo dejanja le te! Zbudite se!

brezdelnez Simon

Samo da cigani pa siptari ne rabijo nic.. mi navadni ljudje belci pa najebemo.. levi desni vsi ste isti kekeci in vas obracajo okoli prsta neumnezi nedoslednji

In reply to by pohorskisvizec

brezdelnez Simon

Samo da cigani pa siptari ne rabijo nic.. mi navadni ljudje belci pa najebemo.. levi desni vsi ste isti kekeci in vas obracajo okoli prsta neumnezi nedoslednji

In reply to by pohorskisvizec

Starejše novice