Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je zaposlitev v prihodnjem letu lahko tudi vaša.

Samostojni svetovalec na področju varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom

Kolektor Group išče sodelavce za prosto delovno mesto samostojnega svetovalca na področju varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom.

Zahtevajo opravljen strokovni izpit s področja varnosti in zdravja pri delu, strokovni izpit s področja varstva pred požarom, osnovno andragoško usposabljanje, znanje angleškega jezika, vozniški izpit B kategorije in dve leti delovnih izkušenj pri opravljanju strokovnih del na področju varnosti in zdravja pri delu v srednjih ali večjih gospodarskih družbah.

Pravijo, da je zdaj pravi čas, da izkoristite priložnost za nove izkušnje, in da sprejmete izziv in jim pisne ponudbe pošljite do 31. decembra 2019.

Strojnik toplotnih postaj

Energetika Maribor v svoj kolektiv vabi novega sodelavca na prosto delovno mesto strojnik toplotnih postaj.

Kandidat mora imeti IV. ali V. stopnjo izobrazbe strojne, elektro ali druge tehnične smeri. Potreben je tudi vozniški izpit B kategorije in poznavanje dela z osebnim računalnikom.

Nudijo zaposlitev za določen čas enega leta, z možnostjo redne zaposlitve. Prijave zbirajo do 13. januarja 2020.

Voznik tovornega vozila za lokalni transport

Družba F. A. MAIK d.o.o., ki izvaja celovite logistične storitve išče voznika tovornega vozila za lokalni transport.

Iščejo osebo za polni delovni čas, s poskusnim delom treh mesecev. Prijavo lahko pošljete do 19. januarja 2020.

Elektroinštalater

Finalmont, gradbeništvo, montaža in druge storitve, d.o.o. išče tri kadidate za vezavo industrijskih omaric. Kandidat mora imeti opravljeno III. stopnjo nižjega poklicnega izobraževanja. Ponujajo delo za nedoločen čas, prijave pa zbirajo vse do 19. januarja 2010.

Procesni tehnolog

Mariborsk Livarna Maribor d.d. ponuja prosto delovno mesto kandidatu, ki ima opravljeno VI. stopnjo višješolskega strokovnega programa ali pa VI. stopnjo visokošolskega strokovnega programa ozirma dokončano prvo stopnjo po bolonjskem sistemu. Kandidat  mora imeti vsaj tri leta delovnih izkušenj.

Ponujajo delo za nedoločen čas, prijave pa zbirajo do 22. januarja 2020.

Starejše novice