Foto: Grega Pleteršek
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 15. januarja, opravili 10.553 testiranj na koronavirus in potrdili 1523 novih okužb, gre za 14,4-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 4763 PCR testov, od katerih je bilo 1152 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 24,2-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 5790 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 371, gre za 6,4-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 150.053.

Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Podravju potrdili 209 novih okužb

Po novih okužbah je daleč pri vrhu Maribor, ki jih ima kar 64. Sledi Ptuj z 21 novimi okužbami in Slovenska Bistrica s 13 novimi okužbami.

Ormož ima devet novih okužb, občini Hoče - Slivnica in Ruše osem, Kidričevo ter Pesnica sedem, Selnica ob Dravi ter Cirkulane pa šest novih okužb.

Sledi Šentilj s petimi novimi okužbami, občine Rače - Fram, Gorišnica, Videm, Kungota in Cerkvenjak s štirimi ter občine Miklavž na Dravskem polju, Markovci, Destrnik in Trnovska vas s tremi novimi okužbami.

Na repu so še občine Lenart, Duplek, Hajdina, Starše, Juršinci, Središče ob Dravi, Majšperk, Žetale in Zavrč z dvema novima okužbami. Po eno novo okužbo so zabeležili še v občinah Oplotnica, Benedikt, Dornava, Sveti Tomaž in Podlehnik.

Brez novih okužb so tokrat občine Poljčane, Lovrenc na Pohorju, Sveta Ana, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Makole in Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice