Priljubljeni trgovec Hofer je iz prodaje umaknil dva svoja namaza zaradi ugotovljene prisotnosti etilen oksida.

Podjetje Hofer je iz prodaje umaknilo bio humus Tereza's choice vrste pečena paprika in rdeča pesa ter humus s tartufi, ki ju dobavlja podjetje Organa. Izdelek iz prodaje umikajo, saj je bila ugotovljena prisotnost etilen oksida lahko višja od zakonsko predpisane vrednosti.

Izdelka bio humus vrste pečena paprika in rdeča pesa sta v 140-gramski stekleni embalaži z lot številko 20201114 in rokom uporabe do 14. novembra 2021.

Izdelek humus s tartufi je v 260-gramski stekleni embalaži z lot številko 20201218 in rokom uporabe do 17. januarja 2021.

Izdelek bio humus je bil v posebni ponudbi od 7. decembra 2020, izdelek humus s tartufi pa v redni prodaji v vseh trgovinah Hofer v Sloveniji.

Kupci lahko izdelek vrnejo v katerokoli trgovino Hofer, kjer jim bodo tudi brez predložitve računa povrnili stroške. Več informacij je na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro (razen praznikov) na telefonski številki 01/834 66 00 in na e-naslovu [email protected].

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
s_d_s (nepreverjen)

TO JE ZE 100 KRAT, DA OBVESCATE O NEKATERI HRANI KATERA JE NAROBE TO VEC NI NORMALNO SKORAJ VSAKA 3 DNI OBVESCATE O NAROBE HRANI IZ RAZLICNIH TRGOVIN ZAKAJ NE NAPISETE CLANEK KDO JE ODGOVOREN ZA NON STOP NAROBE IZDELKE IZ RAZLICNIH TRGOVIN V ZADNJIH CASIH ALI JE TO TABU TEMA KAJ MI KUPCI MORAMO VEDNO PRED MALICO ALI KOSILO BRATI MARIBOR INFO ALI JE SLUCAJNO NEKATERI IZDELEK NEVAREN ZA CLOVEKA PROSIMO ZA ODGOVORNOST GLEDE TIH VPRASANJ HRANE KER SIGURNO NAS DENAR NI NAROBE KO GA PORABIMO V RAZLICNIH TRGOVIN

Heh (nepreverjen)

Najdi caps lock in ga pritisni. Boš zvenel (malo) manj neumno.

In reply to by s_d_s (nepreverjen)

Starejše novice