V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so v včeraj, 19. novembra, opravili 5673 testiranj na koronavirus in potrdili 1546 novih primerov okužbe. Delež pozitivnih testov je bil tako nekoliko nižji kot dan pred tem in je znašal 27,25 odstotka.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 62.520.

Na Covid-19 sledilniku smo preverili, v katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove primere.

V Podravju 269 novih okužb

Podravski statistični regiji so včeraj potrdili 269 novih okužb s koronavirusom.

Največ novih okužb v Podravju so včeraj zabeležili v občini Mariborin sicer 71. Sledita občini Gorišnica in Slovenska Bistrica, v obeh so odkrili 26 novookuženih.

Občina Ptuj je zabeležila 22 novih primerov, Ormož pa 15. 

V občini Duplek imajo devet novih primerov, v občini Hoče-Slivnica osem novih primerov, v občinah Markovci in Videm pa sedem novih primerov.

Po šest novih primerov imajo v občinah Hajdina in Rače-Fram. 

Pet novih primerov imata občini Kidričevo in Oplotnica.

Po štiri nove primere so zabeležili v občinah Cirkulane, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Pesnica, Podlehnik, Ruše in Šentilj.

Trije novi primeri okužbe so bili ugotovljeni v občinah Juršinci, Miklavž na Dravskem polju, Selnica ob Dravi, Sveta Ana in Zavrč.

Dve novi okužbi beležijo v občinah Starše, Sveti Tomaž in Žetale.

Po eno novo okužbo pa imajo v občinah Benedikt, Cerkvenjak, Destrnik, Dornava, Majšperk, Središče ob Dravi in Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Brez novih okužb tokrat v šestih občinah. To so občine Kungota, Makole, Poljčane, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Trnovska vas.

Starejše novice