Zaradi rekonstrukcije vozišča bo cesta popolnoma zaprta. Spremenjeni bodo tudi vozni redi avtobusov.

Kot so sporočili iz podjetja Nigrad, bo v torek, 12. oktobra, začela veljati popolna zapora ceste v naselju Trčova, od hišne številke 188 do 198a. Razlog za zaporo je rekonstrukcija vozišča.

Dela se bodo izvajala fazno. 

  • V prvi fazi bo veljala popolna zapora vozišča Trčova od številke 188 do 198a. Križišče pri trgovini Griček bo sproščeno in bo možno zavijati levo v smer proti Dupleku.
  • Sledila bo druga faza, kjer bo popolna zapora vozišča od številke 198a do 270. Križišče pri Gričku bo sproščeno in možno bo zavijati desno v smer proti Dupleku.

Zapora bo predvidoma trajala do 24. decembra letos. »Obvoz bo urejen,« sporočajo iz Nigrada in prosijo za razumevanje in strpnost v času izvajanja del.

Vir: Nigrad

Spremenjena tudi trasa avtobusov, tri postajališča ne bodo v uporabi

Zaradi prve faze rekonstrukcije ceste v Trčovi od številke 188 do 198a bodo mestni avtobusi na linijah 10 Metava in 20 Grušova od 12. oktobra vozili po spremenjeni trasi skozi Nebovo, kjer bodo za postajališčem Nebova I zavili proti Metavi in nadaljevali pot po ustaljeni trasi do Trčove – Griček.

Med zaporo omenjene ceste bodo v smeri in iz smeri Metave izpadla avtobusna postajališča Malečnik – trgovina, Trčova 31 in Trčova 168. 

Vir: Marprom

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice