Slika je simbolična.
Nove sezonske vstopnice za smuko na Mariborskem Pohorju bo mogoče kupiti še vse do nedelje, ko bodo z brezplačno smuko zaključili letošnjo sezono.

Zimska sezona na Pohorju bi se morala že končati, a so ob zadostnih zalogah snega in spremembi vladnega odloka pripravili na Arehu podaljšek zimske sezone. Zimska sezona bo tako trajala še do nedelje, 18. aprila.

Zadnji smučarski dan brezplačna smuka

V nedeljo bodo na Cojzarici pripravili zadnji smučarski dan v tej sezoni. Od letošnje nepredvidljive sezone se bodo poslovili z brezplačno smuko. 

V nedeljo bodo vse smučarje na blagajni čakale brezplačne dnevne vozovnice. Izkoristiti jih bo mogoče izključno zadnji dan v zimski sezoni

Kljub številnim omejitvam in prekinitvam so na Mariborskem Pohorju zbrali več kot 90 smučarskih dni. 

Podaljšali predprodajo sezonskih vstopnic po akcijskih cenah

Zaradi enajstdnevnega zaprtja države oziroma »lockdowna«, ki je prišel ravno v času prvega obdobja predprodaje novih sezonskih smučarskih vozovnic, bodo tega podaljšali do vključno 18. aprila. 

Tako bo do nedelje vozovnice za naslednjo sezono še moč kupiti po najugodnejših cenah, veljavnih v super predprodaji.

Preprodaja na daljavo in na blagajni

Blagajna na spodnji postaji Pohorske vzpenjače, ki posluje od 7. do 15. ure, ima v četrtek podaljšani delavni čas do 17. ure. 

Vsi, ki ne utegnete priti pod Pohorje, pa lahko vozovnice še vedno naročite preko e-naslova [email protected]. Po izteku prvega obdobja predprodaje bo nadaljevanje te sledilo ob koncu poletja, ko bodo cene sezonskih vozovnic za približno deset odstotkov višje. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vbt (nepreverjen)

Brezplačna in nekaznovana vožnja s kros motorji in kolesi ,ki uničujejo podrast in preganjajo živali na Pohorju .Ali je to šport ?

Starejše novice