Foto: Bobo
Kot je sporočilo vodstvo, se bodo bazeni in savne zaprli s koncem letošnjega leta.

Zvone Novina, direktor Medicinskega in wellness centra Fontana, je sporočil, da se s koncem leta, natančneje s 30. decembrom, zapira njihov wellness center.

Razlog? Ekonomski in zdravstveni razlogi.

Kljub temu da Fontana ne bo več nudila možnost kopanja in savnanja, pa bodo tam še naprej izvajali medicinske storitve, radiološko diagnostiko, fizioterapije in masaže.

»Vabimo vas, da v kolikor še razpolagate z veljavnimi vstopnicami za bazene in savne, te izkoristite do vključno 29. 12. 2021,« še sporoča Novina.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Surfeiter (nepreverjen)

Razlog je (raz)prodaja kompleksa term Fontana ... obdržali bodo le profitabilni del ... in če bi mi Mariborčani bili kot nekoč, bi Zvone Novina postala Zvončica Starina ... jajce bek ...

avokado (nepreverjen)

A vi to imenujete wellness, savne ? Ha,ha,ha

Leka (nepreverjen)

Projekt PUŠČAVA 2000 izdelan v letih 90 ko so domobranci prodajali domovino Slovenijo . Vsi so bili tiho samo Ivan Kramberger vas je opozarjal ,zato je moral umreti .

Leka (nepreverjen)

Mariborčani - volivci so največji primitivci in naivneži ,ki se prodajo za kozarec toplega piva in hladen golaž .Fuj

Franc s Piramide

Nesposobni in požrešni lastniki. Naj se greje svojo medicino kje drugje, Mariborčanom pa pustiji bazene v uporabo. Arsenovič, če te je kaj v hlačah, ali boš ukrenil kaj?

Surfeiter (nepreverjen)

Franca ... časi, ko je šlo tako, kot pišeš, so že zdavnaj minilii ... verjetno bi ti pustil župana, da se ti meša v posel ... ja, jebi ga ... samoupravljanje si zamudil ...

In reply to by Franc s Piramide

Bombek (nepreverjen)

Naj se to zahvalijo vladi z njenimi nesmiselnimi Covid ukrepi.!

Bombek (nepreverjen)

Fotografijo pa imate od hotela Habakuk pod Pohorjem.!?

Starejše novice